Utilaj pentru împingere dirijată de prăjini 12 tone TERRA-JACK 125

Utilaj pentru împingere dirijată de prăjini Terra-Jack 125Utilajul ideal pentru branşamente la casă – TERRA-JACK TJA 125

Utilajul TERRA-JACK TJA 125 se clasează între o foreza pneumatică și un utilaj mic de foraj orizontal dirijat cu pornire din groapă. Utilajul cu împingere dirijată de prăjini TERRA-JACK 125 este conceput pentru branşamente dirijate la case și subtraversări de drumuri cu lungimi de până la 30 m. Canalul de forare poate fi lărgit până la 130 mm. Este ca un utilaj mic de foraj orizontal dirijat cu pornire din groapă însă nu necesită bentonită pentru că dislocă solul ca o cârtiță. Pe de altă parte, este ca o unealtă subterană de străpungere care poate fi dirijată. Solul trebuie să poată fi ușor de dislocat.


Foraje din pivinițe

Pentru a efectua lucrarea de foraj dintr-o pivniță, flanșa de perete se înșurubează strâns de peretele pivniței. Se duce utilajul TERRA-JACK în pivniță și se prinde în șuruburi și cu patru bolțuri se conectează strâns cu flanșa de perete.


Foraje din groapa de lucru

Cadrul de groapă al utilajului susține forța mare a acestuia împotriva solului. Manipularea este simplă deoarece cadrul este împărțit în 2 secțiuni. Cadrul de extensie este utilizat pentru foraje din groapă și protejează prăjinile de foraj de murdărie.


Foraje din cămine de vizitare

Utilajul TERRA-JACK poate fi asamblat într-un cămin de vizitare cu diametrul de Ø 800 mm (32”) sau Ø 1000 mm (41”), ceea ce permite foraje dirijate din cămine de vizitare.


Unelte de forare

Utilajul Terra-Jack împinge prăjina de forare în sol. Capul de forare taie un canal de forare în sol. Uneltele de forare pentru utilajul TERRA-JACK 125 îndeplinesc cerințele celor mai înalte standarde de calitate pentru a duce la bun sfârșit și cele mai dificile forări.
În capul de forare se află o sondă subțire pentru localizarea forajului pilot. TERRA oferă diferite capete dirijate pentru diferite condiții de sol.


Unelte de lărgire

Imediat ce capul de forare ajunge în groapa țintă, acesta este înlocuit cu un expandor. Acesta extinde forajul pilot, atunci când este tras înapoi. Simultan este tras în conducta HDPE.
În funcție de condițiile de sol, se pot folosi expandoare de până la ø 130 mm. Acest lucru permite tragerea conductelor HDPE de până la ø 110 mm. Condițiile de sol moale permit diametre mai mari ale țevilor.


Grup hidraulic

TERRA‐JACK este acționat de grupul hidraulic Vanguard, puternic, pe benzină, de 13 CP. Oferă până la 22 ltr / min la 190 bari. TJA 125 poate fi, de asemenea, acționat de un mini-excavator sau un buldoexcavator.


Cadrul de transport

Cu cadrul de transport, puteți încărca și transporta ușor utilajul TERRA-JACK, inclusiv toate accesoriile sale, cum ar fi sistemul de localizare, prăjinile sau uneltele de asamblare. Acest lucru economisește timp și bani pe șantier.


Unitatea de comandă

Unitatea de comandă controlează cilindrii hidraulici. Este asamblată între grupul hidraulic și utilajul TERRA-JACK. Puteți rula furtunurile hidraulice (aflate în partea de jos) și cablul telecomenzii și cablurile de alimentare (din partea de sus).

Date tehnice


Beneficiile dumneavoastra

Foraj uscat: nu se utilizează bentonită

Ușor de manevrat: ușor de manevrat

Se lucrează dintr-o pivniţă: se poate asambla pe peretele pivniţei pentru forajele din pivniţă

Se lucrează dintr-un cămin de vizitare: platformă pentru forajele din cămine de vizitare


Cere oferta
Video

TERRA-JACK 125 Richtpressanlage Anwendungsgebiete für Richtpressen


TERRA-JACK 125 Richtpressanlage Verlegung einer neuen Gasleitung