Accesorii

Unelte de forare, forare prin rocă, sisteme de mixare, aspirație bentonităStație de mixare MS 650

Pentru amestecarea bentonitei în fluidul de forare bentonita este aspirată printr-o pâlnie de injectorul TERRA de joasă presiune (“Hopper) și amestecată în fluidul de forare. Pompă de reziduri HONDA cu 4,0 kW (5 CP) putere și capacitate de pompare de 650 l/min (170 gpm). Presiunea de pompare este de 26 m (2.6 bar), presiunea de aspirare este de 8 m (0.8 bar). Injector 2” (“Hopper”) cu pâlnie pentru 12,5 kg (27.5 lbs) de bentonită și cutter pentru sac. Orice rezervor de 2’000 – 4’000 l (500 – 1’000 gal) poate fi racordat. 1.000 l (250 gal) de fluid de forare sunt mixați în aproximativ 4 minute. Racord Y pentru alegerea rezervorului 1 sau 2. Poate fi utilizat ca stație principală de mixare pentru oricare utilaj de foraj orizontal dirijat (HDD). Poate fi utilizat ca o a doua stație de mixare pentru oricare stație principală de mixare pentru un utilaj de foraj orizontal dirijat (HDD). Forarea și lărgirea sunt posibile fără nicio întrerupere datorită preparării fluidului de forare. L x l x î = 1,26 x 0,85 x 0,83 m (2.8 x 2.65 x 2.8 ft), 117 kg (257 lbs)


Aspirație noroi de bentonită

Aspirație noroi de bentonită (rezervor cu volum de 1,5 m³) Diametru 1.000 mm, lungime 2.000 mm Motor Honda pe motorină 9 CP Pompă vid-compresor de 3.000 l/min, model cu alimentare automată de lubrifiant al dispozitivului de gresare prin picurare Indicator nivel lichid pe partea laterală dreaptă Set preaplin cu vizor din sticlă pentru protecția compresorului Furtun aspirație de 2 x 4 m DN 100 mm cu dispozitiv de cuplare V și M 1 x fiting 4″ la capacul inferior al rezervorului cu supapă de închidere MZ 1 x fiting 4″ cu supapă de închidere MZ pe laterală, îndreptată către partea dreaptă a motorului Capacul din spate al rezervorului asigurat prin bolțuri tip clemă, capacul se poate deschide complet pentru curățare Greutate totală: 2,6 tone


Cap de percuție pneumatic ø 95 mm

Cap de forare în stâncă pentru pentru foraje pilot HDD Magazie sondă cu încărcare laterală Capacul magaziei de sondă cu încărcare laterală este închis cu 4 bolțuri Placă de distribuire cu 12 poziții pentru sondă Fără contact de metal între sondă și magazia sondei Cu filtru cartuș în magazia sondei pentru a menține aerul curat. Cu cap mobil de forare în stâncă Potrivit pentru aproape oricare condiții de sol. Pentru piatră, bolovani și stâncă cu putere de compresie scăzută și medie (până la maxim 60 MPa (9’000 psi))


Lărgitor ø 115 – 360 mm (4.5″ – 14″)

Lărgitor universal pentru aproape orice sol. Poate funcționa în nisip, argilă, pietriș și chiar și rocă moale sau medie. Produs din oțel solid, prelucrat exterior și interior, ceea ce rezultă o robustețe maximă și cea mai lungă durată de viață. 3 – 6 rânduri cu vârfuri de carbid taie solul în mod continuu. Solul tăiat este amestecat în canelurile spiralate cu fluidul de forare. Noroiul de forare este pompat înapoi de 3 duze Opțional cu pivot integrat Disponibil în dimensiuni între Ø 115 – 360 mm (4.5″ – 14″)


Lărgitor ø 115 – 420 mm

Lărgitor universal pentru aproape orice sol. Poate funcționa în nisip, argilă, pietriș și chiar și rocă moale sau medie. Produs din oțel solid, prelucrat exterior și interior, ceea ce rezultă în cel mai mare grad de stabilitate. 3 – 6 rânduri cu vârfuri de carbid taie solul în mod continuu. Solul tăiat este amestecat în canelurile spiralate cu fluidul de forare. Noroiul de forare este pompat înapoi de 3 duze. Opțional cu pivot integrat (standard de la ø 420 mm (16.5″) ). Disponibil în dimensiuni între Ø 115 – 650 mm (4.5″ – 25.5″).


Manșoane de tragere detectabile

TERRA a dezvoltat manșoane de tragere detectabile care permit operatorului să măsoare calea exactă a noii țevi pentru a urmări progresul procesului de tragere țevi. Acesta este posibil pentru înlocuire țevi (spargere țevi, înveliș interior) și pentru foraje orizontale dirijate (HDD). Sonda D 18 este înșurubată în spatele manșonului de tragere printr-un adaptor rezistent la șoc. Sonda D 18 poate fi localizată cu dispozitive convenționale de localizare cabluri. Adaptoarele sunt rezistente la șoc, ceea ce crește durata de viață a sondei. În funcție de diametrul țevii, este nevoie de unul dintre următoarele adaptoare.


Beneficiile dumneavoastra

Demontabil şi transportabil:
poate fi dezasamblat şi reasamblat în 45 minute


Cere oferta