Utilaje de foraj orizontal dirijat modular TERRA MINI-JET

Utilaje modulare pentru foraj cu pornire din put TERRA MINI-JET

Aceste mini utilaje de foraj sunt unele dintre cele mai puternice și mai eficiente din categoria lor, din întreaga lume. Sunt foarte folositoare constructorilor ce doresc pozarea țevilor în spatii foarte mici sau restrictive. Achiziționați utilajele pentru forare orizontală Terra Mini-Jet ce au sistem rapid de instalare, uneltele pot fi dezasamblate, pot fi folosite în căminele de vizitare a sistemului de canalizare și veți putea face subtraversări fără săpătură deschisă. Datorită acestor caracteristici sunt perfect de utilizat în mediul urban pentru a introduce rețele de electricitate, apă sau țevi de gaze naturale fără a fi nevoie de a săpa șanțuri în drum sau în fața unor case particulare. Utilajele și echipamentele importate de la producătorul de nivel european Terra din Germania și vândute de noi beneficiază de service și post-service.


Mini-Jet DJ 18 PIT


HDD clasa: 8 – 10 tone, utilaj cu pornire din groapă

Caracteristici: foraje dirijate de până la 100 m (330 ft), diametru lărgire de până la 420 mm (16.5″), raza minimă de îndoire: 25 m (80 ft), lungime utilaj: doar 2,00 m (6.6 ft), cu grup hidraulic Perkins Diesel și stație hidraulică de mixare și pompare și cu sistem de forare ADBS II.


Mini-Jet MJ 1600


HDD clasa: 4 – 6 tone, utilaj cu pornire din groapă

Caracteristici: foraje dirijate de până la 50 m, care por fi lărgite până la ø 300 mm, raza minimă de curbură: 15 m (50 ft), lungime utilaj: doar 1,10 m (44″), grup hidraulic Kubota pe motorină și stație hidraulică de mixare și pompare, sistem de forare ADBS II.


Mini-Jet MJLV 1600


HDD clasa: 4 – 6 tone, utilaj cu pornire din groapă

Caracteristici: foraje dirijate de până la 90 m (300 ft), diametru lărgire de până la 260 mm (10″), raza minimă de îndoire: 25 m (80 ft), lungime utilaj: doar 2,30 m (7.6 ft), cu grup hidraulic Kubota pe motorină și stație hidraulică de mixare și pompare, cu sistem forare ADBS II.


Mini-Jet MJS 1600


HDD clasa: 4 – 6 tone, utilaj cu pornire din groapă

Caracteristici: foraje dirijate de până la 90 m (300 ft), diametru lărgire de până la 260 mm (10″), raza minimă de îndoire: 25 m (80 ft). Lungime utilaj: doar 2,30 m (7.6 ft), cu grup hidraulic Kubota pe motorină și stație hidraulică de mixare și pompare, cu sistem forare ADBS II.


Accesorii


Unelte de forare, forare prin rocă, sisteme de mixare, aspirație bentonită

TERRA oferă unelte de forare de calitate superioară pentru utilajul dvs. TERRA-JET.