Utilaje de foraj orizontal dirijat pentru – Instalare țevi

Utilaje de foraj orizontal dirijat pentru - Instalare țevi

Utilajele pentru forare orizontală dirijată de la producătorul Terra AG din Elveția importate și distribuite în România de Imocon sunt ideale pentru subtraversări fără săpătură deschisă. Pot fi folosite pentru pozarea țevilor de apa, gaz sau canalizare, cât și a cablurilor electrice. Constructorii de rețele edilitare își pot recupera investiția în cel mai scurt timp prin eficiența și fiabilitatea acestor utilaje de foraj. Experiența noastră în domeniul vânzărilor de utilaje edilitare completată de personalul specializat este pusă la dispoziția dumneavoastră pentru a vă oferi consultanță gratuită la alegerea echipamentului. Vă oferim soluții în funcție de necesitățile domeniului de lucru și de particularitățile condițiilor în care se va desfășura activitatea dar și service și post-service.


TERRA-JET HDD


Foraj orizontal dirijat HDD

TERRA-JET sunt utilaje HDD extrem de puternice pentru foraj orizontal dirijat. TERRA-JET este utilajul ideal pentru înlocuirea fără săpătură a țevilor/conductelor subterane. Cu utilajele TERRA veți obține o productivitate ridicată, ceea ce înseamnă profit mare.


TERRA MINI-JET


Utilaje HDD modulare cu pornire din groapa/camin

Utilaje HDD modulare cu pornire din groapa/camin din gama TERRA MINI-JET cuprinde utilaje extrem de puternice. Acestea sunt utilaje (HDD) modulare de foraj orizontal dirijat cu pornire din groapă. MINI-JET-urile sunt o capodoperă a ingineriei elvețiene. Aceste utilaje puternice, a fost dezvoltate pentru spațiu îngust și le puteți gestiona în locații dificile ale lucrărilor, în aproape orice tip de sol. Este utilajul ideal pentru orașe și regiuni montane.


MIXARE ȘI POMPARE


Mixare și pompare

Sistemele inovative de amestecare a fluidelor au fost realizate pentru a oferi performanță și eficiență la prețuri cât mai mici. Sunt rezervoare ce au incorporat un sistem de spălare a bazei ce va împiedica să se depună bentonita. Sistemul este acționat de o pompă. Sunt dotate cu cuțite de taiere într-o pâlnie unde sacii de bentonită vor fi tăiați, ceea ce va permite să fie mai ușor de manipulat pe șantier.


TERRA-HAMMER


Utilaj de forare cu împingere

Echipamentele de subtraversări TERRA-HAMMER sunt rapide, precise și localizabile. Sunt printre cele mai puternice foreze pneumatice din lume. Capul combi brevetat în combinație cu pistonul greu de batere garantează o viteză și o precizie de penetrare de neegalat. Este utilajul ideal pentru lucrarea dumneavoastră.


TERRA-HAMMER TR


Sisteme de batere țevi de oțel

Sisteme de batere țevi de oțel, unul dintre cele mai rapide sisteme și cele mai puternice. Astfel de sisteme sunt foarte rare și apreciate la nivel mondial. Cu puterea mare de batere și necesarul scăzut de aer, inginerii elvețieni au proiectat un sistem unic. Cu ajutorul utilajelor de batere țevi de oțel TERRA puteți bate țevi de oțel cu diametre de la 150 mm la 3000 mm (120″).


TERRA MINI-JET PB


Utilaj de forare cu împingere

Utilaj de forare cu împingere TERRA MINI-JET PB, ce include două utilaje în unul singur. Cu acest utilaj inteligent puteți împinge țevi de oțel în sol sau puteți să-l modificați să devină un utilaj de foraj orizontal dirijat (HDD) cu pornire din groapă. Este utilajul perfect pentru lucrarea dumneavoastră. Datorită cerințelor mari pentru un astfel de produs am creat utilajul de forare cu împingere.

Solul din fața țevii de oțel este atacat de către un ciocan pneumatic DTH cu sapă de foraj de tip percutant similar cu cele folosite în minerit pentru perforarea rocilor. Acesta forează prin aproape orice tip de sol. Burghiele au un canal interior larg pentru alimentarea cu aer a ciocanului DTH.


TERRA-JACK


Forare prin împingere direcționată

Utilajul TERRA-JACK este un echipament de forare prin împingere direcționată. Este utilajul ideal pentru realizarea racordurilor la locuințe sub nivelul străzii, în condiții de spațiu restrâns. Acest utilaj inovator lucrează cu ușurință în sol care se dislocă ușor. Poate fi ridicat cu ușurință și asamblat chiar și în pivniță. Lucrează uscat, fără fluid de forare.