Sistem de mixare MS 700

Sistem de mixare MS 700

2000 – 4000 ltrMS 700 – Cea mai mare eficiență și performanță

Sistemul de mixare a fluidelor MS 700 a fost proiectat pentru a oferi cea mai mare performanță și eficiență la costuri reduse. Acționat de o pompă de amestec HONDA, oferă până la 700 litri / min (200 g / min) lichid de foraj. Este echipat cu un rezervor de 2000 litri (530 gal) maxim. Opțional, TERRA oferă chiar și un al doilea rezervor pentru o capacitate mai mare de fluid. MS 700 e compatibil cu sisteme orizontale de foraj dirijat de toate dimensiunile.


Injector de mare viteză

Injectorul de mare viteză este echipat cu o pâlnie mare pentru 25 kg (55 kg) de bentonită. Alături de aceasta este o țeavă de curățare cu furtun. Aceasta curăță injectorul dacă se blochează.


Pâlnie cu subpresiune (sistem Venturi)

Pâlnia mare cu cuțit de tăiere face ca HDD-ul să fie mai ușor de manevrat pe șantier. Cuțitul de tăiere din pâlnie deschide sacii de bentonită. Un sac de 25 kg (55 lbs) de bentonită poate fi plasat în pâlnie. Datorită tubului venturi se creează o subpresiune în întregul sistem. Bentonita este aspirată în unitatea de amestecare care asigură o mixare foarte bună.


Design compact

Modelul MS 700 are un design foarte compact. Poate fi instalat cu ușurință pe un camion, fără a ocupa prea mult spațiu. Stația de mixare poate fi ridicată cu un motostivuitor, o macara sau un excavator datorită celor patru găuri de ridicare. Dacă trebuie ridicat, rezervorul trebuie să fie întotdeauna gol.

Date tehnice


Beneficiile dumneavoastra

Întreţinere simplă: construcția simplă oferă cea mai mare fiabilitate
Totul la bord:
inclusiv sistemul de amestecare complet
Operare de către un singur om:
economisește timp și bani

Cere oferta


Produse similare