Profilul companieiTERRA – Tehnologie fără excavare «fabricat în Elveția»

Începând cu anul 1975, TERRA dezvoltă și produce sisteme tehnologice performante pentru pozare țevi și cabluri în sol, fără excavare. Cu sediul central în Elveția, departamentul de cercetare și dezvoltare TERRA creează soluții de pionierat răspândite în toate colțurile lumii. Având tehnologie inovatoare, utilajele TERRA pozează conducte pentru electricitate, telecomunicații și apă, fiind utilaje ecologice, eliminând astfel necesitatea utilizării unui excavator pentru a săpa șanțuri.


Ce așteptări aveți de la noi

Pentru a face față provocării imense la nivel tehnologic, oferim clienților noștri precizie și performanță maxime pe șantier în condiții diferite. Unul dintre angajamentele noastre de bază este să oferim fiabilitate cu costuri minime de întreținere pentru utilajele noastre. Cu linii de produse puternice, compacte și ușor de utilizat, TERRA este unul dintre principalii jucători globali în domeniu și cel mai mare producător elvețian de utilaje pentru pozarea conductelor subterane.


Cercetare și dezvoltare (R & D)

TERRA AG investește 8-9% din cifra sa de afaceri anuală în cercetare și dezvoltare. Peste 75 de brevete protejează ideile noi ale producătorului TERRA AG împotriva copierii de către concurență. Începând din anul 1977, în calitate de prim producător european de utilaje de subtraversare și foraj orizontal dirijat, TERRA a introdus un sistem de management al calității conform standardului EN ISO 9001.


Sediul central din Elveția

În 2010, TERRA a anunțat cu mândrie deschiderea noului sediu construit în Reiden (cantonul Lucerna), situat într-o zonă industrială cu multe companii globale renumite în domeniul tehnologiei. Conceptul inteligent de proiectare face posibilă tranziția directă și continuă de la producție la vânzări. Acest concept s-a dovedit unul de succes, asigurându-ne poziția de top între cele mai inovatoare companii din domeniu.Proprietarul companiei

Compania a fost înființată de Dr. Ing. Gustav Jenne. Fiul său, Dietmar Jenne, a preluat conducerea executivă în anul 1985 și de atunci conduce activitatea operațională și departamentul de cercetare și dezvoltare. Fiind o afacere de familie la a doua generație, TERRA își păstrează valorile tradiționale și oferă un mediu unic pentru angajați. Găsirea celor mai bune soluții pentru clienții și partenerii noștri este mereu punctul cheie al atenției noastre. Valorile noastre de bază și angajamentele puternice au susținut o creștere durabilă și solidă a companiei în decursul ultimilor ani. Responsabilitatea economică și socială fac parte din modul nostru de gândire cotidian.Videos2010-1

New Company’s building in Reiden

During the last 20 years TERRA had two plants in two villages. The production plant was in Zofingen, the assembly plant was in Brittnau. The sales were also done from Brittnau.

Now we realised a long dream with our new company’s building in Reiden. Production, assembly and sales are together under one roof.


2009-2

The vertical drill TERRA-DRILL is designed (only 0.95 m wide, but powerful as a large drill)2009-1

First HDD machine with comfort driver’s cabin is developed (TERRA-JET Series S)2007

First 40 tons cable burster worldwide