Spargatoare inlocuire tevi

Spărgătoare de țevi pentru- Înlocuire țevi

Spărgătoarele de țevi distribuite de firma noastră sunt ideale pentru a sparge și înlocui țevi de apă, gaz și canalizare datorită caracteristicilor de putere, performanță și rapiditate. Sunt utilaje ce pot fi folosite cu diferite accesorii și pot fi folosite la lucrări din pivnițe sau cămine de vizitare. Sistemul lor oferă posibiltatea de a trage țevile noi în groapă astfel înlocuind cu ușurință pe cele vechi. Utilajele vândute de Imocon au caracteristici ca fiabilitate, rentabilitate și inovație.


HYDROCRACK


Spărgător de țevi cu prăjini

Cea mai mare performanță, putere, viteză. Utilajul TERRA-HYDROCRACK le face posibile. Utilajul TERRA-HYDROCRACK este un spărgător de țevi cu prăjini construit pentru înlocuirea conductelor de gaz, apă și canalizare. Datorită forțelor mari de împingere și tragere, sparge sau taie țevile de PE, oțel, fontă și chiar de fontă ductilă.


TERRA-EXTRACTOR


Spărgător de țevi cu cablu

Utilajele TERRA-EXTRACTOR cu cablu sunt utilaje de spart țevi care înlocuiesc țevile vechi din fontă, oțel, ceramică, plumb sau PE/PVC. Sunt puternice, performante și rapide. Utilajele TERRA-EXTRACTOR funcționează în groapă, cămin de vizitare sau pivniță. Posibilitățile utilizării utilajelor TERRA de spart țevi sunt imense. Sunt utilajele ideale pentru înlocuirea țevilor.