TERRA-EXTRACTOR X 100

Spărgător de țevi cu cablu Terra-Extractor X 100Spărgător de țevi cu cablu, 10 tone

Reînnoirea branșamentelor la case se realizată cu ușurință cu modelul X 100

TERRA-EXTRACTOR X 100 este un spărgător de cabluri extrem de puternic și compact, ideal pentru lucrările dumneavoastră dificile de spargere ţevi. Echipat cu un cablu având diametrul de 13 mm sau 8 mm, X 100 este ideal pentru înlocuirea țevilor vechi din PE / PVC, oțel și plumb cu pereți subțiri. Spargerea țevilor cu un spărgător de ţevi cu cablu TERRA asigură un grad ridicat de flexibilitate. Amprenta compactă necesită excavări minime, iar sistemul este construit pentru a vă ajuta să reduceți timpul pierdut, mărind productivitatea. Designul său modular şi funcţional îl face ușor de operat, ușor de montat și ușor de transportat.


Cleme de prindere unice

Patru cleme de cablu cu fante longitudinale (sistem brevetat) garantează contactul sigur cu cablul de tracțiune, indiferent dacă cablul este nou sau murdar. Clema principală prinde cablul când cei doi cilindri împing clema principală în sus. Contra-clema ține cablul sub tensiune când cei doi cilindri se deplasează în jos și clema principală este eliberată.


10 tone pentru performanţă maximă

Acţionat de un motor puternic VANGUARD de 13 CP, veți putea face lucrarea rapid cu durabilitate ridicată, spargere după spargere. Modelul X 100 înlocuiește ţevile laterale de 12 până la 50 mm cu o forță de tragere de până la 10 tone la 175 bari. Ţevile noi având diametre de până la 63 mm pot fi înlocuite pe lungimi de până la 75 m. X 100 funcționează la presiune scăzută astfel încât puteți alege dintr-o varietate de opțiuni de grupuri de alimentare. Utilizați unitatea de alimentare recomandată de Terra sau orice alt grup hidraulic de 175 bari cu un debit de cel puțin 40 litri/min. Poate fi acţionat şi dintr-un buldoexcavator sau un excavator compact prin simpla conectare la sistemul său de atașare rapidă.


Ţevi vechi de plastic

Ţevile de plastic vechi pot fi ușor înlocuite cu cuţite dreptunghiulare pentru PE. Aceste cuţite
speciale taie țevile de plastic vechi în două benzi. Conul deplasează ţeava veche lateral în timp ce trage noua conductă HDPE. Ţeava veche de plastic este tăiată în partea din față a spărgătorului de ţevi cu cablu X 100 cu un con special. Cuţitul împiedică deplasarea țevii vechi în utilaj. Într-o singură zi pot fi înlocuite mai multe branşamente la case.Țevi din oțel cu pereţi subţiri

Ţeava din oțel cu pereți subțiri este tăiată cu cuţite statice cu 3 aripi sau cu cuţite mici cu role. TERRA a dezvoltat cele mai mici cuţite cu role din lume (1 ¼ "- 2"). Chiar și îmbinările de țevi pot fi ușor tăiate.


Ţevi vechi de plumb

Vechile ţevi de plumb sunt reînnoite prin metoda brevetată în 2 pași. Într-o primă etapă, vechea țeavă este tăiată în trei benzi cu cuţite speciale pentru plumb, ținând teava veche de plumb în poziție. Într-o a doua etapă, ţeava veche este deplasată lateral și noua ţeavă este trasă înăuntru.


Cleme de prindere unice

Patru cleme de cablu cu fante longitudinale (sistem brevetat) garantează contactul sigur cu cablul de tragere, indiferent dacă cablul este nou sau murdar. Clema principală prinde cablul când cei doi cilindri împing clema principală în sus. Contra-clema ține cablul sub tensiune când cei doi cilindri se deplasează în jos și clema principală este eliberată.


Cadru patentat de oţel

Cablul de tragere se deplasează din poziția orizontală în cea verticală în interiorul cadrului patentat de oțel. Cadrul are un adaptor de blocare, care oprește ţeava veche în cazul în care iese din pământ.


Ghidajul pentru cablu

Ghidajul pentru cablu asigură alunecarea ușoară a cablului în clema principală. Elimină efectul bungee (reculul cablului) pentru a vă îmbunătăți productivitatea.


Alimentare cu grupul hidraulic Vanguard

X 100 funcționează la presiune joasă, cu productivitate ridicată. Motorul pe benzină VANGUARD robust și puternic oferă până la 13 CP (10 kW). Este durabil și fiabil.


Alimentare de la buldoexcavator sau de la mini-excavator

X 100 poate fi alimentat de un buldoexcavator sau de un miniexcavator. Conectați-l la sursa dumneavoastră de alimentare și acționați spărgătorul X 100 confortabil din cabină.


Kit de siguranță

Utilajul X 100 este verificat oficial de Institutul European pentru siguranță în conformitate cu legile europene. Kitul de siguranță a fost produs special pentru piața britanică și include:
- alarmă de pericol electrocutare cu tester
- grilă și electrod împământare
- 2 perechi de mănuși izolante 17 kV
- cablu electric de 15 m lungime.
În plus, utilajul X 100 are o teacă exterioară în jurul furtunurilor hidraulice pentru protecție în caz de spargere.


Diagrama operationala


Date tehnice


Beneficiile dumneavoastra

Factor de siguranță: cablu special d = 13 mm cu factor de siguranță 1.5

Menghină de prindere de tehnologie înaltă:
prinde chiar şi cablurile murdare şi ude

Zone foarte mici (L x W= 0.65 x 0.4 m):
Se lucrează în cele mai mici gropi posibile (1 x 1 m)

Unelte speciale:
pentru ţevi din plastic, plumb și oțel


Cere oferta


AplicatiiProduse similare


Video

TERRA-EXTRACTOR X 100 PE Rohrsanierung mit dem Seilberster X 100


Seilberster TERRA-EXTRACTOR X 100 Erneuert Bleirohre einfach und schnell in Frankreich [France]


TERRA-EXTRACTOR X 100 Erneuerung einer Kunststoffleitung (HDPE)


Rapoarte lucrari