TERRA-EXTRACTOR X 400

Spărgător de țevi cu cablu Terra-Extractor X 400Spărgător de țevi cu cablu 40 tone

40 tone pentru spărgătorul cu cablu

TERRA-EXTRACTOR X 400 este un spărgător cu cablu puternic și productiv destinat lucrărilor dumneavoastră dificile de spargere ţevi. Acţionat de un motor puternic KUBOTA DIESEL de 25 CP, vețip utea face lucrarea rapid cu durabilitate ridicată, spargere după spargere. Modelul X 400 înlocuiește ţevile principale de 40 până la 300 mm cu o forță de tragere de până la 40 tone la 215 bari. Ţevile noi având diametre de până la 355 mm pot fi înlocuite pe lungimi de până la 150 m.
Echipat cu un cablu având diametrul de 25,4 mm sau 14 mm, X 400 este ideal pentru înlocuirea țevilor vechi din fontă, fontă ductilă, oțel, ceramică sau PE / PVC.
Amprenta compactă necesită excavări minime, iar sistemul este construit pentru a vă ajuta să reduceți timpul pierdut, mărind productivitatea. Designul său modular şi funcţional îl face ușor de operat, ușor de montat și ușor de transportat.


Tragerea complet automată a ţevii

Spargerea țevilor cu un spărgător de ţevi cu cablu TERRA asigură un grad ridicat de flexibilitate. TERRA-EXTRACTOR X 400 este echipat cu o telecomandă electrică. Împreună cu tamburul de cablu, tragerea țevilor funcționează complet automat pentru a crește productivitatea. Poate fi atinsă viteza maximă de tragere în domeniu de 145 m/h. Astfel spargerea e mai rapidă și mai eficientă.


Placa frontală şi cutia frontală

Placa frontală rezistentă stabilizează X 400 pe sol. Toate sculele de spargere și noua conductă HDPE pot fi trase în cutia frontală de 0,8 m. TERRA oferă opțional cutii frontale mai lungi. Acest lucru facilitează dezasamblarea sculelor în groapă.


Tambur hidraulic cu cablu

Tamburul hidraulic cu cablu asigură o manipulare ușoară a cablului și elimină efectul bungee (de recul). Forța de tragere și viteza de tragere pot fi ajustate la X 400. Este echipat cu cablu de până la 150 m pentru a vă îmbunătăți productivitatea. TERRA-EXTRACTOR X 400 este ideal pentru operare de la groapă la groapă sau de la cămin de vizitare la cămin de vizitare.


Operare din groapă

Datorită designului său compact, X 400 necesită o zonă de lucru foarte mică. X 400 este echipat
cu mai multe cleme de ridicare și poate fi ușor ridicat în groapă. Placa frontală rezistentă stabilizează spărgătorul de ţevi pe sol. Toate sculele de spargere și noua conductă HDPE pot fi trase în cutia frontală lungă de 0,8 m. Opţional, TERRA oferă cutii frontale mai lungi. Acest lucru facilitează dezasamblarea sculelor în groapă. Amprenta compactă la sol necesită excavări minime, iar sistemul este construit pentru a vă ajuta să reduceți timpul pierdut, maximizând productivitatea.


Operare de la cămin de vizitare la cămin de vizitare

X 400 poate fi echipat cu un cadru pentru cămine de vizitare. X 400 se află în partea superioară a unui mast cu o lungime de până la 6 m. Sunt posibile lucrări din cămine de vizitare cu diametrul interior de ø 800 sau ø 1.000 mm. În cazul țevilor scurte cu filet, întreaga spargere se poate face fără excavare. O soluție inteligentă de la TERRA.


Schimbarea ţevii cu cuţite cu role

Vechile țevi din oțel, fontă ductilă sau plastic pot fi tăiate cu ușurință cu cuţite speciale cu role. Acestea au mai multe discuri de tăiere. Discurile de tăiere pot fi înlocuite pe şantier și permit o gamă largă de aplicații.


Înlocuire ţevi cu cuţite statice

Țevile vechi din din oțel, ceramică sau fontă pot fi cu ușurință sparte cu cuțitele statice cu 3 aripi. Fiecare cuțit are un adaptor central. Aceste cuțite pot sparge chiar și manșoane.


Cleme de prindere unice

Patru cleme de cablu cu fante longitudinale (sistem brevetat) garantează contactul sigur cu cablul de tragere, indiferent dacă acesta este nou sau murdar. Clema principală prinde cablul când cei doi cilindri împing clema principală în sus. Contra-clema ține cablul sub tensiune când cei doi cilindrii se deplasează în jos și clema principală este eliberată.


Grup hidraulic Hatz (stage 5)

X 400 este echipat cu un grup hidraulic puternic Hatz pe motorină. Motorul robust și puternic oferă până la 25 CP pentru o productivitate maximă. Are două trepte de funcţionare: viteză mare, cuplu mic şi viteză mică, cuplu mare. Motorul are o baterie pentru pornirea electrică. Are un control al presiunii interne hidraulice. Presiunea hidraulică poate fi reglată de la zero la presiune maximă printr-o telecomandă electrică. Este durabil și fiabil. Permite chiar operarea în regiuni tropicale și toride datorită răcitorului său mare de ulei.


Diagrama operationala


Date tehnice


Beneficiile dumneavoastra

Proces de spargere extrem de rapid : 145 m/h cu control complet automat din telecomandă

Factor de siguranță: cablu special d = 13 mm cu factor de siguranță 1.5

Menghină de prindere de tehnologie înaltă:
prinde chiar şi cablurile murdare şi ude

De la cămin la cămin (sistem cu ţevi scurte):
reînnoirea vechilor ţevi fără groapă

Design unic de cap tubular: mai scurt decât alte ciocane comparabile datorită designului capului tubular

Operare din groapă:
se poate lucra din cele mai mici gropi (1.8 m x 1.0 m)


Cere ofertaProduse similare


Video

TERRA EXTRACTOR X 400 Rohrsanierung alter Kunststoffrohre mit dem Seilberster


Seilberster TERRA-EXTRACTOR X 400 splittet mit Rollenmesser Rohre mit einem Durchmesser von nur 2 Zoll


TERRA-EXTRACTOR X 400 Rohrerneuerung in Chambéry im PIPe-Verfahren ("Rohr in Rohr")


TERRA-EXTRACTOR X 400 40 To Seilberstanlage


Rapoarte lucrari