Utilaj pentru bransamente si foraj dirijat TERRA-JACK 200

Utilaj pentru bransamente si foraj dirijat TERRA-JACK 200Utilajul ideal pentru branşamente la casă – TERRA-JACK TJA 200

TERRA-JACK 200 este utilajul ideal pentru lucrări de subtraversare mai scurte și controlate în soluri deplasabile, cu retragerea ulterioară a conductei. În special acolo unde spațiul este limitat, dimensiunile reduse, demontarea simplă și rapidă în componente ușor de transportat, precum și aplicabilitatea din subsoluri sau gropi de excavare se dovedesc a fi deosebit de eficiente.
Fiind o mașină tipică de nivel de intrare pentru presare controlată în construcția de conducte fără șanțuri, mașina de presare direcțională TERRA-JACK 200 poate fi utilizată cu succes într-o varietate de aplicații după doar o scurtă perioadă de învățare. Are o forță de presare de 140 kN (14 t) și o forță de tracțiune de 200 kN (20 t).
TERRA-JACK 200 este utilizat de obicei în domeniul racordurilor de case, al subtraversărilor de drumuri sau de grădini, unde sunt posibile lungimi de presare de 30 m și mai mult. Presarea pilot controlată se realizează cu ajutorul unui emițător localizabil poziționat în spatele vârfului de presare, raza minimă a tijelor de presare fiind de 25 m. Canalul de presare este apoi închis până la capătul acestuia. Canalul de presare este apoi lărgit până la un diametru maxim de 220 mm și noua țeavă de plastic este trasă înăuntru.
Mașina este acționată prin intermediul unei stații hidraulice sau al unui miniexcavator.

Foraje din pivinițe

Conexiuni controlate ale casei până la 160 mm
TERRA-JACK 200 este utilajul ideal pentru subtraversări scurte și controlate în soluri deplasabile, cu introducerea ulterioară a țevilor. Dimensiunile sale reduse, demontarea simplă și rapidă în componente ușor de transportat și faptul că poate fi utilizat din subsoluri sau excavații îl fac deosebit de eficient, în special acolo unde spațiul este limitat.
Fiind un utilaj tipic de început pentru presarea controlată în construcția de conducte fără șanțuri, sistemul de presare direcțională TERRA-JACK 200 poate fi utilizat cu succes într-o varietate de aplicații după doar o scurtă perioadă de familiarizare. Are o forță de presare de 140 kN (14 tone) și o forță de tracțiune de 200 kN (20 tone).
TERRA-JACK 200 este utilizat de obicei pentru racorduri de case, subtraversări de drumuri sau grădini, unde sunt posibile lungimi de presare de 30 de metri și mai mult. Presarea pilot controlată se realizează cu ajutorul unui emițător localizabil poziționat în spatele vârfului de presare, raza minimă a tijelor de presare fiind de 25 de metri. Canalul de presare este apoi lărgit până la un diametru maxim de 220 mm și noua țeavă de plastic este trasă.
Mașina este acționată de o stație hidraulică sau de un mini-excavator.


Foraje din groapa de lucru

Atunci când se utilizează TERRA-JACK 200 în groapa de excavare, dispozitivul demontabil de susținere a gropii asigură distribuirea forțelor de apăsare și de tracțiune pe o suprafață mare.


Unitate de control automat

Un sistem de control automat patentat simplifică deplasarea în linie dreaptă pe teren moale: Unitatea de prindere este rotită automat în timpul presării, eliminând necesitatea de a roti manual brațul cu ajutorul unei pârghii de comandă.


Unitate de control automat

După forajul pilot reușit, vârful de presare și carcasa sondei sunt demontate și înlocuite cu un con de expansiune. Acesta dilată canalul de presare atunci când brațul este tras înăuntru și protejează capul de tragere cu țeava de plastic fixată în el de căderea materialului de sol. În funcție de sol, pot fi utilizate conuri de expansiune de până la ø 220 mm și pot fi trase țevi din plastic cu diametre exterioare de până la 160 mm.
Stelele de expansiune sunt utilizate pentru preaplinirea și slăbirea liniară a subsolului. Ele facilitează astfel introducerea țevilor și sunt montate în fața conurilor de expansiune.


Grup hidraulic

JACK 200 este operată cu unitatea de alimentare Rato. Motorul robust pe benzină de 23 CP antrenează pompa de ulei hidraulic cu 40 l/min la 235 bar. Alternativ, mașina poate fi operată și cu un mini-excavator.


Unitate de control

Unitatea de comandă controlează cilindrii hidraulici. Este amplasată între unitatea hidraulică și TERRA-JACK 200. Este construită compact și ușor de transportat pe șantier.

Date tehnice

* În funcție de condițiile de sol
**În funcție de dimensiunea prăjinii de forare
Specificațiile tehnice pot fi modificate fără notificare prealabilă

Beneficiile dumneavoastra

Foraj uscat: nu se utilizează bentonită

Poate fi dezasamblat și asamblat în 15 min

Se lucrează dintr-o pivniţă: se poate asambla pe peretele pivniţei pentru forajele din pivniţăCere oferta