TERRA-EXTRACTOR X 300 C

Spărgător de țevi cu cablu Terra-Extractor X 300 CSpărgător de țevi cu cablu de 30 tone, demontabil

Compact şi puternic

TERRA-EXTRACTOR X 300 C este un spărgător de țevi cu cablu, extrem de puternic și compact, ideal pentru lucrările dumneavoastră dificile de spargere ţevi. Echipat cu un cablu având diametrul de 22 mm sau 14 mm, X 300 C este ideal pentru înlocuirea țevilor vechi din fontă, oțel, ceramică sau PE / PVC. Spargerea țevilor cu un spărgător de ţevi cu cablu TERRA asigură un grad ridicat de flexibilitate. Amprenta compactă necesită excavări minime, iar sistemul este construit pentru a vă ajuta să reduceți timpul pierdut, mărind productivitatea. Designul său modular şi funcţional îl face ușor de operat, ușor de montat și ușor de transportat.


30 tone pentru performanţă maximă

Acţionat de un motor puternic VANGUARD de 23 CP, veți putea face lucrarea rapid cu durabilitate ridicată, spargere după spargere. Modelul X 300 C înlocuiește ţevile laterale de 40 până la 200 mm cu o forță de tragere de până la 30 tone la 235 bari. Ţevile noi având diametre de până la 180 mm pot fi înlocuite pe lungimi de până la 120 m. X 300 C funcționează la presiune scăzută astfel încât puteți alege dintr-o varietate de opțiuni de grupuri de alimentare. Utilizați unitatea de alimentare recomandată de Terra sau orice alt grup hidraulic de 235 bari cu un debit de cel puțin 40 litri/min. Poate fi acţionat şi dintr-un buldoexcavator sau un excavator compact prin simpla conectare la sistemul său de atașare rapidă.


Fălci de prindere unice

Patru fălci de prindere cu fante longitudinale (brevetate) garantează un contact sigur cu cablul de tragere, indiferent dacă acesta este nou sau murdar. Clema principală prinde cablul când cei doi cilindri împing clema principală în sus.
Contra-clema ține cablul sub tensiune când cei doi cilindri se deplasează în jos și clema principală este eliberată. Clemele pot fi ușor de accesat și ușor de schimbat. Acestea oferă o spargere mai rapidă și mai eficientă pe șantier. Ghidajul pentru cablu asigură alunecarea ușoară a cablului în clema principală. Elimină efectul bungee (reculul cablului) pentru a vă îmbunătăți productivitatea.


Demontabil

Designul său modular şi ușor de utilizat îl face ușor de operat, ușor de montat și ușor de transportat. X 300 C poate fi demontat uşor în componente cântărind mai puţin de 45 kg fiecare.
X 300 C poate fi ridicat de cele două ochiuri de ridicare.Operare din pivniţă

X 300 C poate fi ușor dezasamblat în piese individuale care cântăresc mai puțin de 45 kg. Poate fi cărat cu ușurință de către una sau două persoane în pivniță pentru înlocuirea branşamentelor vechi din țevi de oțel sau plastic.


Operare din groapă

Datorită designului său compact, modelul X 300 C necesită o zonă de lucru foarte mică. Placa frontală rezistentă stabilizează spărgătorul de ţevi pe sol. Operațiunile din groapă pentru înlocuirea vechilor ţevi principale se pot face cu ușurință. Amprenta compactă necesită excavări
minime, iar sistemul este construit pentru a vă ajuta să reduceți timpul pierdut, mărind productivitatea.


Operare dintr-o gură de canal

X 300 C poate fi echipat cu plăci frontale rotunde. Sunt posibile operațiuni din guri de canal cu diametrul interior de 800 sau 1'000 mm. Poate fi ridicat printr-o gură de canal avand ø 620 mm. În cazul țevilor scurte cu filet, întreaga spargere de ţevi se poate realiza cu excavare zero. Astfel se realizează o spargere mai rapidă și mai eficientă.


Scripeţi

Scripeţii deviază cablul de tragere din poziția orizontală în poziție verticală. Acest lucru face ca groapa necesară să fie mică. Extindeți marginile, nu gropile.


Placă frontală mică

Cu placa frontală compactă, X 300 C poate funcționa în zone foarte mici de numai 0,4 x 0,6 m.


Alimentare cu grupul hidraulic Vanguard

X 300 C funcționează la presiune joasă, cu productivitate ridicată. Motorul pe benzină VANGUARD robust și puternic oferă până la 23 CP (17,2 kW). Este durabil și fiabil.


Alimentare de la buldoexcavator sau de la mini-excavator

X 300 C poate fi alimentat de un buldoexcavator sau de un mini-excavator. Conectați-l la sursa dumneavoastră de alimentare și operaţi spărgătorul X 300 C confortabil din cabină.


Diagrama operațională


Date tehnice


Beneficiile dumneavoastra

Demontabil şi transportabil:
poate fi dezasamblat şi reasamblat în 45 minute

Factor de siguranță: cablu special d = 13 mm cu factor de siguranță 1.5

Menghină de prindere de tehnologie înaltă:
prinde chiar şi cablurile murdare şi ude

Operare din cămin de vizitare: diametru cămin 800 mm

Zone de lucru foarte mici:
L x W= 0.6 m x 0.42 m


Cere ofertaProduse similare


Video

Der TERRA-EXTRACTOR X 300 C ist ein zerlegbarer Seilberster zur Erneuerung alter Rohrleitungen in Durchmessern von Ø 34 - 220 mm.


Rapoarte lucrari