TERRA-EXTRACTOR X 1000

Spărgător de ţevi cu prăjini Terra-Extractor X 1000Puternic

TERRA-EXTRACTOR X 1000 este unul dintre cele mai puternice spărgătoare de ţevi pentru înlocuirea țevilor vechi cu ø 100-600 mm (4 „- 24”) din PE/PVC , oțel, fontă sau ceramică. Cu o forță de tragere maximă de 100 tone la 250 bari, pot fi înlocuite țevi HDPE de până la ø 600 mm. Ţevile mai mici pot fi înlocuite pe lungimi de până la 200 m. Viteza de operare este de 96 m/h. Acţionat de un motor JOHN DEERE puternic de 142 CP, îndeplinește cele mai noi norme de emisii de mediu de tip Tier 4 interim (Euro 3B).


Spărgător de ţevi complet automat

Spărgătorul de ţevi cu prăjini este echipat cu PLC. Tragerea țevilor funcționează complet automat prin apăsarea unui buton. Mai mulți senzori precum și panoul de comandă facilitează munca operatorului. X 1000 are un asistent înşurubare/deşurubare prăjini la îndemână.


Cutia cu placă frontală

Cutia frontală inițiază forța de tracțiune de 100 de tone în sol. Toate uneltele de spargere pot fi dezasamblate cu ușurință în cutia din față după operația de spargere.


Telecomandă intuitivă la operare

Telecomanda portabilă cu afișaj color facilitează utilizarea echipamentului. Procedura de tragere se realizează complet automat prin apăsarea unui buton sau manual prin joystick şi butoane. Presiunea, forța de tragere și senzorii sunt afișaţi pe panoul color în orice moment.


Senzori de presiune

Mai mulți senzori monitorizează procedura de tragere și forțele de prindere. Plăcile cu senzori permit măsurarea poziției prăjinilor și a ghearelor de prindere.


Asistent înşurubare/deşurubare prăjini

În timpul procedurii de împingere și tragere, prăjinile sunt complet înșurubate /deşurubate. Un sistem de pârghii special dezvoltat cu role de presiune ajută la înșurubarea/deşurubarea prăjinilor. Acest lucru face ca operarea să fie și mai ușoară.


Contra-clemă

Contra-clema constă dintr-un sistem mecanic cu clic. Aceasta ține prăjinile atunci când clemele sunt deschise și împiedică ca acestea să cadă înapoi în timpul tragerii.


Clemă principală

Clema principală este formată din două gheare de prindere hidraulice. Ele garantează contactul sigur și fiabil cu prăjinile.


Bloc de rulare

Unitatea de prindere se mișcă ușor de-a lungul cadrului datorită blocului de rulare. Rolele pot fi înlocuite uşor. Întreţinerea lor e simplă și fiabilă.


Sursa de alimentare

X 1000 este acţionat de un motor JOHN DEERE de 142 CP. Sursa de alimentare oferă două circuite independente poate fi ridicată cu ușurință cu ajutorul unui mini-excavator pe dispozitivele de ridicare galbene sau prin utilizarea unui stivuitor. Răcitorul de ulei mare, cu o capacitate de răcire de 32 kW, permite operații și în condiții tropicale și deșertice.


Diagrama operațională


Date tehnice


Beneficiile dumneavoastra

Putere și viteză: 100 de tone de forță de tragere

Unelte speciale: pentru țevi din plastic, plumb și oțel

Ideal pentru noi țevi HDPE: ideal pentru tragerea de noi țevi HDPE de orice dimensiune

Factor de siguranță: prăjini cu factor de siguranță 1


Cere ofertaAplicatii


Produse similare