Reabilitarea țevilor cu spărgătorul de ţevi cu cablu de până la 60 de tone

Reabilitarea țevilor cu spărgătorul de ţevi cu cablu de până la 60 de tone


Informatii generale

Spargerea ţevilor este o metodă ecologică prin care se înlocuiesc ţevi vechi fabricate din aproape orice material fără săpare de șanțuri în același canal de forare. TERRA-HYDROCRACK este un sistem hidraulic de crăpare pentru reînnoirea conductelor de gaz, a ţevilor de apă sau a liniilor de canalizare. Datorită forțelor sale mari de tragere și împingere de 600 kN (60 tone), crapă sau taie țevi din PE, oțel, fontă sau chiar fontă ductilă având ø de 50 mm până la 350 mm. După spargerea vechii ţevi, lărgeşte canalul de forare cu ajutorul conului de lărgire și trage simultan noua ţeavă.


Spargere ţevi cu spărgătoarele de ţevi cu prăjini

Într-o primă etapă, prăjinile extrem de sofisticate sunt împinse prin vechea ţeavă. Imediat ce prăjinile ajung în groapa țintă, prăjina de spargere cu 3 aripi, conul de lărgire și noua ţeavă PE sunt asamblate la prăjină. Acum, TERRA-HYDROCRACK trage prăjinile înapoi, taie țevile vechi în 3, lărgeşte canalul de forare și trage noua ţeavă PE - toate simultan. Este posibil chiar să se împingă prăjinile într-o a doua secțiune de țeavă, în timp ce noua ţeavă este trasă în prima secțiune de țeavă. Acest lucru economisește timp.


Lucrul în ambele direcții

Cilindrul principal cu prăjina pistonului poate fi deplasat în interiorul cutiei din față în spate. Aceasta permite tragerea completă a sculelor de spargere și a noii țevi HDPE în TERRA-HYDROCRACK după operația de retragere. Prin urmare, nu este necesar să mișcați întregul utilaj. Este posibil să lucrați în ambele direcții ale gropii de lucru fără a roti utilajul. În timp ce ţeava HDPE este trasă în prima secțiune, prăjinile pot fi împinse simultan în cea de-a doua secțiune veche a conductei


Sistem automat de control de la picior AFC

Sistemul automat de control de la picior AFC permite operarea TERRA-HYDROCRACK cu o pedală. Atâta timp cât este apăsată pedala, cilindrul principal începe să funcţioneze. Pedala este mobilă și poate fi amplasată oriunde în jurul gropii de lucru.

Beneficii

Un singur operator: economisește timp și bani

Foarte uşor de utilizat şi accesibil:
pedală pentru tragerea automată a prăjinii

Ideal pentru noi țevi HDPE:
ideal pentru a trage țevi HDPE de orice dimensiune.

Întreţinere simplă: construcția simplă oferă cea mai mare fiabilitate