TERRA HYDROCRACK HC 600

Spărgător de țevi cu prăjini Terra Hydrocrack HC 60060 de tone de putere maximă

TERRA-HYDROCRACK HC 600 este unul dintre cel mai productive spărgătoare de țevi, utilizat pentru înlocuirea țevilor vechi cu diametrul cuprins între Ø 50 – 350 mm din PE/PVC , fonta turnată, oțel, fontă ductilă sau ceramică. Cu o forță de tracțiune maximă de 60 tone, la 235 bari, noile țevi cu diametru de până la ø 350 mm pot fi înlocuite pe o lungime de până la 150 m. Viteza industrială de înaintare este de 225 m/h. Este alimentat de un motor diesel PERKINS de 49 CP, acesta funcționând întotdeauna la performanță maximă.


Disponibil în versiune scurtă sau confort

Spărgătorul de țevi este disponibil în doua versiuni: scurtă și confort. Versiunea scurtă are 720 kg, fiind mult mai ușoară decât versiunea de confort (1.470 kg). Cu toate acestea, oferă aceeași putere și productivitate. În versiunea de confort, operatorul poate sta pe scaunul confortabil din utilaj în timpul operării. El este protejat de un cadru. Cadrul adaptabil permite operarea rapidă și sigură în conformitate cu legile de siguranță. Prăjinile pot fi luate cu ușurință din depozitul de prăjini situat sub scaunul operatorului.


Noile țevi pot fi trase în groapă

Noile țevi pot fi trase cu ușurință în utilaj și în groapa de lucru deoarece cilindrul hidraulic poate fi deplasat la capătul din spate al utilajului (brevetat). Spărgătorul de ţevi nu trebuie mişcat în spate.


Prăjini de înaltă calitate

Prăjinile sunt ușor de manevrat. Ele urmează vechea conductă cu o rază minimă de îndoire de 17 m.


Cadru de lucru demontabil

Cadrul de lucru pentru versiunea de confort permite o operare rapidă și sigură în concordanță cu legile de precauție privind siguranța. Astfel, se economisește timp și bani.


Sistemul automat pentru picior

Sistemul automat pentru picior permite operare de către un singur om. Acest lucru este rapid și ușor. Cu telecomanda, presiunea și volumul hidraulic pot fi reglate automat la viteza necesară.


Sistem automat de prindere

Sistemul automat de prindere garantează contactul sigur și fiabil cu prăjinile. Direcția poate fi ușor schimbată.


Sursa Perkins

HC 600 este echipat cu un motor puternic Diesel PERKINS de 49 CP. Viteza motorului poate fi ajustată în mai multe poziții, între ralanti și maxim. Sursa de alimentare poate fi ridicată cu ușurință cu ajutorul unui mini-excavator prin inelele de ridicare galbene sau prin utilizarea unui moto-stivuitor. Dispune de un panou de control cu ​​potențiometru și indicatori pentru nivelul motorinei și a uleiului hidraulic. Presiunea hidraulică și volumul hidraulic sunt reglate automat la puterea necesară și la puterea maximă a motorului Diesel.


Diagrama operațională


Date tehnice


Beneficiile dumneavoastra

Un singur operator: economisește timp și bani

Foarte uşor de utilizat şi accesibil:
pedală pentru tragerea automată a prăjinii

Ideal pentru noi țevi HDPE:
ideal pentru a trage țevi HDPE de orice dimensiune.

Întreţinere simplă:
construcția simplă oferă cea mai mare fiabilitate


Cere oferta