Utilaj-de-foraj-orizontal-dirijat-dj-10

Utilaj de foraj orizontal dirijat DJ 10

HDD clasa: 4 – 6 toneUtilaj de foraj orizontal dirijat DJ 10 – construcție compactă şi interior puternic

Utilajul de foraj HDD DJ 10 combină construcția compactă cu un interior puternic. Acest utilaj de foraj orizontal dirijat are un cuplu de 1800 Nm (1325 ft.lbs) și 180 rpm la prăjinile de forare. Cu o forță de împingere și tragere de 42 kN (4,2 tone) se pot realiza foraje de până la 90 m (300 ft) lungime și canale de foraj cu diametru de până la Ø 260 mm (10”).
Este utilajul ideal pentru pozarea conductelor noi pe distanțe scurte și diametre mici, cum ar fi cablurile de fibră optică sau branșamentele la locuințe.
Amprenta mică la sol și nivelul redus de zgomot pentru operator fac din DJ 10 un utilaj ușor de folosit și durabil. Timpul rapid de instalare și mobilitatea crescută vă ajută să puteți folosi utilajul în mediul urban sau la curte.


Unghi de înclinare de până la 67%

Înclinarea rampei de foraj este de 35% (19°) în versiunea standard. La această înclinare, șenila de cauciuc și tălpile de poziționare pe sol ating suprafața terenului. În cazul spațiilor de dimensiuni reduse din centrele urbane capul de forare trebuie să ajungă pe orizontală la adâncimea de pozare pe o distanță cât mai scurtă. În această situație, rampa trebuie ajustată la un unghi mai mare. Rampa TERRA-JET-ului DJ 10 este reglabilă până la un unghi de 67 % (34°). Talpa opțională din spate ridică șenila de cauciuc la o înălțime de 0,24 m (9.5”) și poziționează utilajul HDD pe orizontală.


1800 Nm @ 180 rpm – rapid și puternic

TERRA-JET DJ 10 are o forță de ROTAȚIE cu 25% mai mare decât oricare alt utilaj de foraj orizontal dirijat din clasa de 4 t (9’000 lbs). Acesta are un cuplu de 1800 Nm (1’325 ft.lbs) la turația de 180 rpm. Ambele valori maxime pot fi atinse simultan, ceea ce rezolvă până și problemele dificile de foraj. Cu un volum crescut de foraj de 100 l/min, firmele care execută lucrări edilitare se pot confrunta cu condiții diferite de sol. DJ 10 este dotat standard cu 45 l/min.n


Stație ergonomică pentru operator

Platforma de operare este construită astfel ca și muncitorii bine făcuți să încapă lejer. Funcțiile de forare (ÎMPINGERE) și lărgire (TRAGERE) sunt controlate cu o manetă ce se află în partea dreaptă. Orice alte operațiuni manuale, ca de exemplu deșurubarea prăjinilor sau reglarea fluidului de forare sunt efectuate cu maneta aflată în partea stângă. Panoul de control este organizat în mod foarte clar, pentru a ajuta operatorul.


Sistem cu cilindru dublu („DIRECT RAM”) – fără pierderi

Funcțiile de ÎMPINGERE și TRAGERE a șeii de antrenare sunt acționate de un sistem de antrenare direct, cu cilindru dublu („DIRECT RAM“), o soluție robustă și puternică, fără pierderi. Noua tehnologie a producătorului TERRA permite forțe maxime de forare și lărgire chiar la viteze reduse și cu o rampă scurtă a utilajului de forare. Cilindrul dublu funcționează în ambele sensuri cu o forță de 42 kN (4,2 t, 9’150 lbs). În modul de lucru rapid, șaua de antrenare atinge 46 m/min (150 ft/min). Șaua de antrenare este susținută de role în partea superioară, inferioară și pe laterale.


Sistemul de deșurubare a prăjinilor

Sistemul de deșurubare permite desfacerea hidraulică a filetelor prăjinilor de forare. Poziționarea verticală permite accesul vizual facil.
Cuplu de deșurubare: 4’500 Nm (3’300 ft.lbs), forță de prindere: 100 kN (10 tone/22’000 lbs).


Sistem de ancorare

Sistemul hidraulic de ancorare funcționează cu doi piloni independenți. Acesta are dinți confecționați din metal dur, care pot fora chiar și în asfalt sau pietriș. Fiecare pilon poate fi poziționat individual în orice unghi. În cazul în care există conducte în sol, sistemul de ancorare se poate poziționa inclusiv în lateralul acestora.


Mentenanță foarte simplă

Utilajele din Seria-S sunt concepute în așa fel încât să fie extrem de fiabile şi cu mentenanță foarte simplă. Toate componentele hidraulice sunt ușor accesibile pentru reparații și întreținere. Capacul motorului este fabricat din material plastic ranforsat cu fibre de sticlă (GRP) și cu deschidere de până la 45°, susținut de telescoape umplute cu gaz. Acestea pot fi ridicate complet pentru a permite acces la toate subansamblele. Componentele electrice sunt amplasate în panoul central de comandă din interiorul cabinei pentru a permite accesul cât mai ușor.


Date tehnice


Beneficiile dumneavoastra

ADBSe:
Sistem electronic automat de forare și lărgire

Sistem cu cilindru dublu (patentat):
Sistem de antrenare direct, 100 % putere la prăjina de foraj

Unghi de intrare foarte mare
până la 67 % (34°)

Motor puternic


Cerere ofertaVideo

TERRA-JET TJ 1804 S - Horizontal Directional Drilling with the 4 tonnes machine


TERRA JET 1804 S - HDD drilling gas pipes


Rapoarte lucrari