Utilaj-de-foraj-orizontal-dirijat-dj-10

Utilaj de foraj orizontal dirijat DJ 10

HDD clasa: 4 – 6 toneUtilaj de foraj orizontal dirijat DJ 10 – construcție compactă

Echipat cu un motor diesel HATZ de 75 CP (Euro Nivel 5), DJ 10 oferă până la 4,2 tone de putere de tragere și împingere și 1.800 Nm de cuplu la rotație maximă pe tija de foraj de 180 rpm. DJ 10 are o amprentă mică de carbon și un timp scurt de instalare. Prin urmare, este ideal pentru zonele din interiorul orașului cu spațiu limitat. Poate fi poziționat prin spații înguste de 1.25m. Șenilele de cauciuc protejează suprafețele.


Prăjini de înaltă calitate

Are prajini de foraj ce au 2 m lungime și o rază de îndoire de 30 m. Cu o capacitate de 90 m, a magaziei ceea ce crește eficiența de funcționare.


Pompă FMC la bord (95 l/min - 26 gpm)

Operatorii pot accepta cele mai dure condiții de foraj cu un volum crescut de 95 l/min (26 gpm). Pregătiți-vă să maximizați performanța și să creșteți productivitatea.


Lucrați prin atingerea unui buton

Platforma de operare este construită astfel ca și muncitorii bine făcuți să încapă lejer. Funcțiile de forare (ÎMPINGERE) și lărgire (TRAGERE) sunt controlate cu un joystick ce se află în partea dreaptă. Orice alte operațiuni manuale, ca de exemplu deșurubarea prăjinilor sau reglarea fluidului de forare sunt efectuate cu maneta aflată în partea stângă. Panoul de control este organizat în mod foarte clar, pentru a ajuta operatorul.

Sistemele de foraj inteligente precum controlul tracțiunii, modul curbă, controlul vitezei de foraj, ADBSe și AUTO TORK sunt gestionate de echipamente CLP (Control Loop Processor), ceea ce face ca forajul să fie mai ușor și mai eficient


Sistem cu cilindru dublu (patentat)

Funcțiile de ÎMPINGERE și TRAGERE a șeii de antrenare sunt acționate de un sistem de antrenare direct, cu cilindru dublu o soluție robustă și puternică, fără pierderi. Noua tehnologie a producătorului TERRA permite forțe maxime de forare și lărgire chiar la viteze reduse și cu o rampă scurtă a utilajului de forare. Cilindrul dublu funcționează în ambele sensuri cu o forță de 4 t. În modul de lucru rapid, șaua de antrenare atinge 46 m/min (150 ft/min). Acest nou sistem este eficient și fiabil, fără pierderi.


Sistemul de deșurubare a prăjinilor

Sistemul de deșurubare permite desfacerea hidraulică a filetelor prăjinilor de forare. Poziționarea verticală permite accesul vizual facil.
Cuplu de deșurubare: 4’500 Nm, forță de prindere: 10 tone.


Şenile de cauciuc

Datorită șenilelor din cauciuc, acest echipament oferă o stabilitate neclintită și este capabil să facă față celor mai dificile terenuri - nicio provocare prea mare pentru antreprenori.


Răcitor de ulei afară

TERRA-JET DJ 10 are un design inovator de răcire a uleiului extern în spatele rampei de foraj. Această poziție unică asigură că este înconjurat constant de aer proaspăt și rece, iar termostatul se activează la temperaturi de peste 50° C (120° F).


Mentenanță foarte simplă

Toate nevoile de service sunt ușor accesibile datorită deschiderii largi a capacului motorului, permițând întreținere rapidă și eficientă.

Toate componentele TERRA-JET îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate. Sunt ușor accesibile. Rulmentii pot fi schimbati rapid la locul de munca. DJ 10 este echipat cu un capac rabatabil pentru acces ușor pentru întreținerea și funcționarea mașinii. Acest lucru asigură o durată lungă de viață a instalației dvs. de foraj.


Date tehnice


Beneficiile dumneavoastra

ADBSe:
Sistem electronic automat de forare și lărgire

Sistem cu cilindru dublu (patentat):
Sistem de antrenare direct, 100 % putere la prăjina de foraj

Unghi de intrare foarte mare
până la 67 % (34°)

Motor puternic


Cerere ofertaVideo

TERRA-JET TJ 1804 S - Horizontal Directional Drilling with the 4 tonnes machine


TERRA JET 1804 S - HDD drilling gas pipes


Rapoarte lucrari