Utilaj de foraj orizontal dirijat DJ 20

Utilaj de foraj orizontal dirijat DJ 20

HDD clasa: 8 – 10 toneUnul dintre cele mai productive utilaje de forare HDD de 9 tone din clasa lui – DJ 20

Utilajul de foraj orizontal dirijat TERRA-JET DJ 20, cu un motor HATZ Diesel puternic de 75 CP (Stage 5), lucrează cu 228 rpm la prăjinile de forare și dezvoltă o forță de împingere/retragere de 9 tone. Amprenta redusă și nivelul redus de zgomot la urechea operatorului fac din TERRA-JET DJ 20 un utilaj ușor de utilizat pentru operator. Timpul rapid de instalare și mobilitatea sporită vă ajută să folosiți utilajul și în zonele urbane sau la curte. Este utilajul perfect pentru completarea flotei dumneavoastră de utilaje de forare HDD din clasa 8-10 tone.


Cabină excelentă pentru operator

Datorită unor caracteristici inteligente cum ar fi forarea cu control al tracțiunii, modul de lucru în curbă și modul de lucru de tip croazieră, dirijarea utilajului și forarea propriu-zisă se realizează foarte ușor, inclusiv în condiții dificile de sol.
Operatorul stă într-o cabină foarte bine dotată și foarte frumoasă. Muncitorul își poate găsi poziția convenabilă și poate poziționa cabina în orice direcție, cu toate elementele de comandă în cabină. Aceasta poate fi rotită de la 22,5 grade din poziția de deplasare până la poziția de 90 de grade.


Sistem de antrenare cu cremalieră și pinion

Funcțiile de ÎMPINGERE și TRAGERE la șaua de antrenare sunt realizate prin sistemul de antrenare cu cremalieră și pinion, fiabil și puternic. Motoarele hidraulice, în număr de trei, au cutii de viteză care acționează șaua de antrenare. În modul de lucru rapid, viteza maximă ajunge la 17 m/min (56 ft/min). Cele două motoare hidraulice amplasate pe șaua de antrenare creează cuplul mare de rotație pentru forare.n


Sisteme de foraj inteligente

Sistemele inteligente de asistență a forajului precum controlul tracțiunii, modul de lucru în curbă, ADBSe sau controlul vitezei de forare fac forajul mai eficient și mai ușor. Operatorul se poate relaxa, utilajul face munca. Comanda electronică CLP gestionează automat toate sistemele de asistare a forajului și simte subteranul, intervenind atunci când aceasta întâmpina dificultăți în sol. Astfel, utilajul funcționează la productivitate maximă.


Compact și puternic

Având un design compact și o mobilitate foarte bună, DJ 20 poate trece printr-un spațiu lat de 1.50 m. Utilajul este condus printr-o telecomandă rapidă și sigură.


Magazia de prăjini galvanizată, prăjini de foraj de înaltă calitate

Toate utilajele HDD Terra sunt echipate cu o magazie galvanizată de prăjini. Opțional, TERRA oferă chiar și o vopsire în strat dublu. Diferit față de unii competitori, producătorul elvețian TERRA produce toate componentele în Europa, pentru a garanta cele mai înalte standarde de calitate. Acest lucru asigură o durată lungă de viață a utilajelor de foraj. Prăjinile de foraj ale TERRA-JET DJ 20 au o lungime de 3,0 metri, ceea ce înseamnă mai puține schimbări de prăjini de foraj și o operare mai rapidă. Cu o rază de curbură de 35 m, puteți ocoli cu ușurință conductele existente în pământ. Depozitul este echipat cu 120 de prăjini de foraj.


Întreținere ușoară

Utilajele din Seria-S sunt concepute în așa fel încât să fie extrem de fiabile, cu service extrem de ușor. Toate componentele hidraulice sunt ușor accesibile în cazul lucrărilor de mentenanță. Motorul are un capac realizat din material plastic ranforsat cu fibre de sticlă (GRP) care se poate ridica la un unghi de până la 45°, fixat de telescoape umplute cu gaz. Acesta poate fi ridicat/scos complet pentru a permite accesul lejer la toate subansamblele. Componentele electrice sunt poziționate în panoul central de comandă din interiorul cabinei, fiind ușor accesibile.


Sistem de schimbare a prăjinilor

Sistemul de schimbare a prăjinilor permite deșurubarea hidraulică a filetelor prăjinilor de forare. Cuplul de separare de 5’100 Nm (3800 ft.lbs) este aproape dublu față de cuplul șeii de antrenare. Forța de prindere/fixare este de 100 kN. Aceasta garantează că filetele prăjinilor de forare pot fi desfăcute întotdeauna în mod fiabil.


Forare dirijată în rocă

TERRA-JET DJ 20 poate fi echipat cu cap de forare cu percuție fluid pentru rocă. Cu această unealtă puteți să forați în condiții de rocă dură sau în condiții mixte de sol.

Foraj vertical

Opțional Terra-Jet DJ 20 poate fi adaptat și pentru foraj vertical.


Date tehnice


Beneficiile dumneavoastra

ADBSe:
Sistem electronic automat de forare și lărgire

Modul croaziera:
Forare automata prin apăsarea unui buton

Modul curba:
Virare ușoara în soluri dure

Rapid, având cea mai mare viteza de rotație: 228 rpm a prăjinilor de foraj

Controlul forței de împingere:
Ajustarea automata a vitezei și a forței de împingere

Cu cabina mare, confortabila:
Confortabila și ușor de manevrat


Cere ofertaAplicatii


Produse similareVideo

Utilaj de foraj orizontal dirijat DJ 20
TERRA-JET 2808 S HDD-Bohranlage (Klasse 7 - 10 to) mit "Wohlfühl"-Bedienstand und Joystick


Rapoarte lucrari