Utilaj de foraj orizontal dirijat DJ 20

Utilaj de foraj orizontal dirijat DJ 20

HDD clasa: 8 – 10 toneMotor diesel Hatz de 75 CP

Echipat cu un motor diesel HATZ de 75 CP (nivel Euro 5), TERRA-JET DJ 20 are până la 9 tone putere de tragere și împingere, 2.840 Nm de cuplu și o turație maximă de 228 rpm pe tija de foraj. Cu un nivel scăzut de zgomot și un consum redus de motorină este utilajul ideal pentru zonele urbane cu spațiu limitat. DJ 20 are, de asemenea, o emisie mică de carbon și un timp de instalare rapid.


Cabină excelentă pentru operator

TERRA-JET DJ 20 are o cabină confortabilă clară și mare ca standard. Operatorul selectează cea mai bună poziție pentru el și are totul în vedere. Cabina poate fi reglată hidraulic în trepte de până la 60°.


Sistem de antrenare cu cremalieră și pinion

Șaua de antrenare cu o forță de tragere și împingere de 87 kN (9 t) este împinsă și retrasă prin intermediul a două motoare hidraulice și a unei transmisii robuste cu cremalieră și pinion. Cele două motoare rotative generează cuplul mare de 2.840 Nm.

Toate sistemele de foraj TERRA-JET HDD sunt echipate cu o magazie de prăjini galvanizată la cald. Datorită standardului înalt de calitate elvețian, durata de viață a utilajului este semnificativ crescută.

Prăjinile de foraj lungi de 3,05 m se caracterizează printr-o rază de curbură de 25 m. Ca rezultat, utilitățiile pot fi ocolite și relocate fără probleme. Magazia de prăjini conține 40x tije de foraj cu o lungime totală de 122 m.


Sisteme de foraj inteligente

Sistemele inteligente de asistență a forajului precum controlul tracțiunii, modul de lucru în curbă, ADBSe sau controlul vitezei de forare fac forajul mai eficient și mai ușor. Operatorul se poate relaxa, utilajul face munca. Comanda electronică CLP gestionează automat toate sistemele de asistare a forajului și simte subteranul, intervenind atunci când aceasta întâmpina dificultăți în sol. Astfel, utilajul funcționează la productivitate maximă.


Compact și ușor manevrabil

Având un design compact și o mobilitate foarte bună, DJ 20 poate trece printr-un spațiu lat de 1,60 m. Utilajul este condus printr-o telecomandă rapidă și sigură. Șasiul cu șenile din cauciuc de înaltă calitate suportă întreaga greutate a utilajului de foraj, însumând 6,4 t (greutate inclusiv 40 prăjini). De asemenea, asigura mobilitatea necesară pe terenuri dificile, altfel inaccesibile. Șenilele asigura stabilitate maxima în timpul lucrărilor de foraj.


Răcitor de ulei

Răcitorul de ulei este situat în afara compartimentului motorului. Este ușor accesibil și oferă eficiență maximă.

Combinația de componente de înaltă calitate elvețiene este caracteristică utilajelor de foraj TERRA-JET HDD.


Întreținere ușoară

La dezvoltarea TERRA-JET DJ 20, s-a pus accent pe ușurința și fiabilitatea serviceului. Toate componentele hidraulice sunt ușor accesibile și pot fi ușor monitorizate și întreținute. Capota poate fi deschisă complet. Sistemul electric este aranjat clar în cutia electrică centrală. Rezultatul acestui concept prietenos cu serviceul este - clienții mulțumiți în întreaga lume.


Pompă FMC de înaltă presiune

La bordul TERRA-JET DJ 20 se află o pompă FMC de înaltă presiune cu un volum de spălare de 95 l/min, care pompează lichidul de spălare la maximum 70 bari din rezervorul de amestec prin prăjinile de foraj către duzele capului de foraj.
Datorită unui indicator de avertizare, pompa FMC nu poate funcționa goală când rezervorul este gol. Aceasta crește durata de viață și reduce uzura pompei.

Date tehnice


Beneficiile dumneavoastra

ADBSe:
Sistem electronic automat de forare și lărgire

Modul croaziera:
Forare automata prin apăsarea unui buton

Modul curba:
Virare ușoara în soluri dure

Rapid, având cea mai mare viteza de rotație: 228 rpm a prăjinilor de foraj

Controlul forței de împingere:
Ajustarea automata a vitezei și a forței de împingere

Cu cabina mare, confortabila:
Confortabila și ușor de manevrat


Cere oferta