Utilaj-de-foraj-orizontal-dirijat-compact-mini-jet-dj-18-pit

TERRA MINI-JET DJ 18 PIT

Utilaj de foraj orizontal dirijat compact Mini-Jet DJ 18

HDD clasa: 8 – 10 tone, utilaj cu pornire din groapăForaj prin pornire din groapă cu utilajul DJ 18

TERRA-PIT DJ 18 este cel mai puternic și productiv utilaj din categoria sa, disponibil pe piața mondială. Acționat de un motor HATZ Diesel de 75 CP, DJ 18 oferă o forță de tragere și o forță de împingere de până la 8 tone și un cuplu de 3.000 Nm. Cu un volum al fluidului de forare de 95 l/min și o presiune maximă de 70 bari puteți fora până la 420 mm și pe lungimi de 150 (în funcție de condițiile de sol).
TERRA-PIT DJ 18 poate fi cu pornire din groapă sau lansat de la suprafață. Acest sistem HDD are un design modular. Componentele sale principale sunt cadrul de forare, grupul hidraulic de acționare și stația de mixare-pompare.
Cu cele 2 circuite hidraulice separate pentru tracțiune și rotire, TERRA-PIT DJ 18 poate funcționa simultan la cuplu maxim și forță maximă de împingere sau tragere. Sistemul de antrenare hidraulică cu lanț de transmisie are cel mai ridicat randament, iar mulţumită sistemului mobil de desfacere a prăjinilor uzura este mică și rezistă bine la murdărie.


Disponibil ca versiune scurtă și lungă

Utilajul este disponibil în versiune scurtă (L = 2,0 m) și în versiune lungă (L = 2,5 m). Cu o lățime de numai 0,9 m se potrivește perfect în orice groapă compactă. Amprenta la sol redusă și nivelul redus de zgomot pentru operator fac din TERRA-PIT DJ 18 un utilaj ușor de folosit și durabil. Timpul rapid de instalare și mobilitatea crescută vă ajută să puteți folosi utilajul și în mediul urban. Utilajul poate fi echipat opțional cu o platformă de cauciuc.


Acționarea sistemului hidraulic cu lanț

Împingerea și tragerea șeii de rulare se realizează printr-un sistem hidraulic cu lanț. Cele două lanțuri statice sunt montate pe suportul de lansare. Cele două motoare se mișcă de-a lungul lanțului. Acesta este puternic și durabil. Sistemul hidraulic cu lanț funcționează în ambele direcții cu o forță de 8 tone, astfel se poate atinge eficiență maximă.


Tragerea conductei chiar în groapă

Sistemul de desfacere a prăjinilor de foraj se deplasează înapoi. Acum se poate trage lărgitorul și țeava în groapa de lucru. Toate uneltele pot fi dezasamblate.


Poziționarea mașinii

Cei 4 cilindrii hidraulici susțin TERRA-PIT DJ 18 în groapa de lucru și ajustează înclinarea când este la suprafață. Aceștia pot fi ajustați în față și în spate, lateral sau în jos.


Sistem hidraulic de deșurubare

Sistemul deșurubează prăjinile de foraj în mod hidraulic. Forța de strângere este de 11 tone, cuplul este de 5.200 Nm.


Magazia prăjinilor de foraj

La utilaj pot fi stocate 5 prăjini de foraj. Prăjinile de foraj sunt fabricate din oțel de înaltă calitate. Ele au o rază de curbură de 24 m.


Panou de control intuitiv

Toate componentele TERRA-PIT sunt poziționate în mod clar. Comanda electronică a volumului de forare are loc prin panoul de comandă. Pentru monitorul de localizare există o priză de 12 V. Suportul de lansare este echipat cu împământare și o alarmă de avertizare electrică.


ADBS

TERRA-PIT DJ 18 este echipat cu un Sistem Automat de Forare și Lărgire (ADBS) din a doua generație. Acesta ajustează automat și aproape instant, de ordinul milisecundelor, viteza de funcționare a utilajului raportată la condițiile de teren. În sol moale utilajul lucrează la viteză maximă, în sol dur la viteză mică, dar întotdeauna la viteza optimă.
Acest sistem permite operatorului să exploateze utilajul la eficiență maximă într-o manieră controlată și relaxată și previne supraîncărcarea prăjinilor și a uneltelor de foraj. În timpul forajului pilot sistemul ADBS controlează forța de împingere. În cazul în care capul de forare se lovește de un obstacol neașteptat, sistemul ADBS oprește imediat viteza de forare și forează foarte încet prin obstacol, complet automat.


Ciocan de forare în rocă

DJ 18 PIT poate fi echipat cu un ciocan rotativ pentru roci. Acest lucru permite forarea atât în piatră, cât și în soluri mixte. Tabloul de comandă are o priză integrată opțional pentru compresorul de aer.


Motor puternic Hatz de 75 CP

DJ 18 este echipat cu un motor puternic HATZ Diesel de 75 CP. Viteza motorului poate fi reglată între turația joasă și cea maximă. Cu cele 2 circuite hidraulice separate pentru împingere și rotație, utilajul poate funcționa simultan la cuplu maxim și forță maximă de împingere sau tragere. Pachetul Power poate fi ridicat cu un motostivuitor sau prin cele 4 inele de ridicare de culoare galbenă.

Date tehnice


Beneficiile dumneavoastra

ADBSe:
Sistem electronic automat de forare și lărgire

Foraj cu TERRA-ROCK:
Disponibil ciocan pneumatic pentru forare în piatră

Sistem de desfacere a prăjinilor deplasabil:
noua țeava este atras[ direct în groapă

Putere și viteză:
cel mai puternic utilaj de foraj orizontal dirijat din clasa sa

Lanțuri hidraulice puternice:
pentru împingere și tragere- lanțul nu se mișcă


Cere oferta


Produse similare