Al treilea utilaj TERRA-JET livrat aproape de Craiova

Utilajul de foraj orizontal dirijat TERRA-JET DJ 5415 S2 a ajuns la destinație

Grija noastră pentru client este demonstrată încă odată la cea de a treia livrare a unui utilaj de foraj orizontal foarte performant. 

Utilajul TERRA-JET DJ 5415 S2 este dotat cu un sistem electronic automat de forare și lărgire– ADBSe. Acest sistem brevetat ajustează automat viteza de lucru a utilajului de forare, în vederea adaptării la condițiile de sol, ceea ce face ca utilajul sa fie întotdeauna la o viteză optimă. Operatorul poate astfel să controleze mult mai eficient utilajul.  Sistemul ADBSe preia comanda și forează foarte încet pentru a trece de obstacol dacă in timpul forării este întâlnit, iar comanda electronică CLP va gestiona sistemele de asistență a forajului.

Utilajul livrat poate realiza foraje orizontale dirijate de până la 250 m lungime și 520 mm. Forța de cuplu și tragere sunt produse de circuite hidraulice separate permițând cuplul maxim de 5’400 Nm și forța maximă de tragere de 150 kN (15 tone) pentru a fi utilizate simultan sub sarcină completă. O raritate în zilele noastre în mașinile HDD!

Acest model de utilaj de forat orizontal dirijat este compact și manevrabil în ciuda capacității sale de producție ridicate și a capacităților superioare de operare, ceea ce permite operarea în spații limitate ale orașului. 

Utilajul TERRA-JET DJ 5415 S2 se conduce și se acționează cu ajutorul celor două joystick-uri multifuncționale, instalate în cotierele din stânga și dreapta scaunului operatorului. 

Odată cu livrarea utilajului persoanele calificate din firma noastră au făcut si instruirea personalului. Aceasta a cuprins subiecte privind ingineria proceselor, tehnologia utilajelor și modul de lucru a utilajului.

Livrăm produsele și facem instruirea pe șantierul clientului