Batere dinamică – Batere ţevi din oțel

Batere dinamică – Batere ţevi din oțel


Batere dinamică – Batere ţevi din oțel

Ciocanele de batere de la Terra acţionate pneumatic pot bate ţevi de oțel cu diametrul până la 3.000 mm orizontal, înclinat sau vertical în pământ.

Ciocanele de batere TERRA sunt atașate la capătul țevii. Transferul de putere are loc prin inelele de batere având o oprire pozitivă pentru transferul de putere de 100%. În funcție de condițiile de sol, sunt adesea realizate distanțe mai mari de 100 de metri.

Țeava este deschisă la capătul din faţă în timp ce este bătută în pământ, permițând pătrunderea pământului în ţeavă. La terminarea instalării, solul din interiorul țevii este îndepărtat prin folosirea de echipamente speciale ce utilizează forțe pneumatice hidraulice sau prin procedee de curăţare cu echipament cu melc.

Deoarece baterea țevilor din oțel nu deplasează o cantitate semnificativă de sol și nici nu lasă goluri, poate fi executată chiar și la adâncimi mici.


Asistenţă HDD

Tehnologia de asistare a procedeului de tragere a țevilor din oțel în timpul forării orizontale dirijate. Ciocanele TERRA pot realiza viteza de batere și lungimile de lărgire ale forajelor HDD.Baterea dinamică a ciocanelor Terra împiedică oprirea tragerii țevii de oțel.

Beneficii

Piston principal greu: pistonul principal cântăreşte până la 60% din greutatea totală

Design unic de cap tubular: mai scurt decât alte ciocane comparabile datorită designului capului tubular

Consum redus de aer: cu 40% mai puţin consum de aer decât ciocanele de batere comparabile

Întreţinere simplă: construcția simplă oferă cea mai mare fiabilitate

Garanție de 3 ani: pentru toate pistoanele principale