Foreza pneumatică T 055 ideală pentru conexiuni

Foreza pneumatica modelul T – este unul dintre cele mai performante și fiabile modele

Modelele T au un cap sudat cu care deplasează pământul. Cuțitele de tăiere și de demolare distrug toate obstacolele, indiferent dacă au fost lovite lateral sau perpendicular. Acest lucru oferă cea mai mare precizie la foreze. Dalta stelată face capul combi (KOK) superior în demolarea obstacolelor.

Canalele longitudinale înlătură solul în lateral și permit forarea chiar și în condiții dificile de teren, o caracteristică ce face ca acest cap de forare Combi (KOK) să fie superior în comparație cu orice alt cap de forare în trepte (stelat), conic sau tip coroană. Datorită designului inteligent nu există părți mobile ce se pot uza și acest lucru face ca durata de utilizare să fie mai lungă.

Foreza pneumatică T 055 este ideală pentru conexiuni la locuințe din gropi lungi de numai 0.90 m

Această foreză a fost folosită la racordul de rețele edilitare a unor locuințe. Cum nu exista posibilitatea unor manevre cu utilaje mai mari deoarece acestea ar fi distrus trotuarul, șoseaua și parcarea s-a decis ca să se folosească una dintre forezele mici dar cu putere mare.

Foreza pneumatică T055 are nevoie de o groapă de lansare de numai 0,90 m prin urmare numai 3 plăci de 0,30 x 0,30 m din trotuar au fost dislocate. Adâncimea gropii de pornire a fost de doar 0,55 m.

Datorită dimensiunii mici a forezei lucrarea a fost ușor de realizat, deoarece acestea sunt ușor de manevrat in spații reduse.

Mai multe informații legate de foreza pneumatică T 055 găsiți în pagina de produs din site-ul nostru printr-un simplu clic aici.