Inovația pentru forajul în rocă: TERRA-JET DJ 23 AT

Forajul dirijat în rocă a devenit mult mai simplu datorită inovației elvețiene, TERRA-JET DJ 23 AT.

Motor Puternic și Performanță Maximă

TERRA-JET DJ 23 AT vândut de firma IMOCON, unic distribuitor în Romania este echipat cu un motor diesel Deutz de 101 CP, conform normelor Euro Stage 5. Acest motor puternic oferă o forță de tragere și împingere de până la 11 tone, asigurând performanțe remarcabile în condiții de sol dificile. Motorul nu doar că îndeplinește standardele de mediu, dar asigură și o putere consistentă pentru a face față celor mai dure condiții.

Design Compact și Funcționalitate

Una dintre principalele caracteristici ale DJ 23 AT este designul său compact, cu o lățime de doar 180 cm, ceea ce îl face ușor de poziționat și transportat pe șantier, fiind ideal pentru spații restrânse. Această versatilitate îi permite să fie utilizat în diverse medii, inclusiv în zone urbane cu acces limitat.

Sapa de Foraj Specială: Elementul Esențial

Dezvoltată pentru a face față celor mai dure condiții de sol, această unealtă joacă un rol crucial în succesul operațiunilor de foraj dirijat în rocă. Aceasta este montată la capătul prăjinii de foraj și este echipată cu tăietori de înaltă calitate, capabili să gestioneze condiții extrem de dificile.

Designul său inovator permite o penetrare eficientă și rapidă a solurilor dure. Forma sa specială și unghiul de tăiere optimizat contribuie la reducerea efortului necesar pentru foraj și la minimizarea uzurii echipamentului.

Alegerea acestei unelte inovatoare poate face diferența între un proiect de succes și unul plin de provocări.

TERRA oferă diverse unelte de foraj în rocă, adaptate pentru forajul pilot și procesul de lărgire. Aceste unelte sunt proiectate și fabricate in-house pentru a menține performanțele de vârf.

Tehnologia Prăjinii Duble la TERRA-JET DJ 23 AT

TERRA-JET DJ 23 AT este echipat cu un sistem inovator de prăjini duble (prăjină în prăjină), constând dintr-o prăjină exterioară și un ax interior, centrate și ghidate printr-un hexagon.

Pentru forajul pilot, un tăietor cu role este instalat în partea frontală a axului interior, care poate roti la o viteză maximă de 330 rpm și poate genera un cuplu de ax de până la 1.100 Nm, permițând forajul eficient chiar și în soluri dificile.

În timpul procesului de lărgire, tăietorul cu role este înlocuit cu un lărgitor special, care poate atinge o viteză de rotație de până la 207 rpm și un cuplu maxim de 4.000 Nm pentru productivitate maximă.

Sisteme Inteligente de Asistență la Foraj

DJ 23 AT beneficiază de sisteme inteligente de asistență la foraj, cum ar fi controlul forței de împingere, modul de virare în sol dificil și controlul vitezei de forare. Sistemul avansat de control CLP permite diagnoza la bord și asigură o productivitate și performanță de vârf prin afișarea informațiilor pe ecranul de 12”.

Transmisia cu cremalieră și pinion asigură o forță fiabilă de împingere și tragere, iar motorul hidraulic cu axul înclinat oferă un cuplu ridicat (AUTO TORK) atunci când este necesar. Această combinație de tehnologii asigură eficiență maximă și performanță de vârf.

Echipamentul este dotat cu o cabină rotativă hidraulic, care permite operatorului să își ajusteze poziția între 0° și 60°. Acest lucru asigură un control optim al operațiunilor și o adaptabilitate crescută la condițiile de lucru variate. Camera integrată oferă o vizibilitate directă asupra conectorului prăjinii de foraj, transmisând imagini de înaltă definiție pe un ecran de 12”, asigurând astfel siguranță și rapiditate în operare.

Cabina rotativă hidraulic a DJ 23 AT crește performanța forajului, permițând operatorului să își ajusteze poziția între 0° și 60°. Acest lucru asigură un control optim asupra fiecărei lucrări, facilitând adaptarea la condițiile variate de foraj.

Angajamentul TERRA AG față de Excelență

TERRA-JET DJ 23 AT reprezintă combinația ideală între putere, eficiență și inovație în forajul dirijat în rocă. Cu un design compact, tehnologie avansată și sisteme inteligente de asistență, DJ 23 AT este soluția perfectă pentru proiectele de foraj care necesită performanță superioară și flexibilitate maximă. Pentru mai multe detalii și specificații tehnice, vizitați pagina produsului.

Utilaj de foraj orizontal dirijat ȋn rocă TERRA-JET DJ 23 AT