Reabilitare țevi cu echipamente Terra

Introducere țevi noi sau reabilitare țevi

Lucrările edilitare nu sunt doar despre a construi, ci, de multe ori, sunt despre a moderniza, a optimiza, a îmbunătăți. Reabilitarea țevilor este un astfel de subiect tot mai popular în rândul furnizorilor de servicii și utilități, așa că ne-am propus să îți prezentăm astăzi principalele opțiuni disponibile și beneficii ale utilajelor Terra de spargere și înlocuire țevi.

Se observă un adevărat trend la nivel mondial, în care tot mai multe țevi și rețele de conducte au nevoie de reparații sau necesită înlocuire. Pentru ca acest lucru să se realizeze în cel mai scurt timp posibil și fără a crea disconfort clienților finali, apelăm la tehnologie.

Criterii pe care trebuie să le ai în vedere la reabilitarea țevilor

Pentru a putea determina utilajul potrivit pentru proiectul tău, e nevoie să știi câteva informații de bază despre acesta. Agenții noștri te pot ajuta să determini nevoia ta principală și să alegi echipamentele perfecte pentru aceasta, așa că ne poți contacta oricând pentru mai multe informații.

Tipul și dimensiunile țevii. Din ce material este țeava cea veche care trebuie înlocuită? Ce lungime și ce diametru are? Cum este traiectoria țevii (spre exemplu, are zone de curbură)? Aceste întrebări te vor ajuta să determini utilajul optim, precum și accesoriile necesare pentru spargerea și tăierea țevilor.

Să îți dăm câteva exemple. Pentru țevi din fontă, oțel, ceramică sau PE/PVC, poți opta atât pentru spărgătoare de țevi cu cablu, cât și cu prăjini. Pentru țevile din plumb, unul dintre cele mai potrivite utilaje este TERRA-EXTRACTOR X 100, care este un spărgător cu cablu.

De asemenea, utilajele vin cu mai multe opțiuni de echipare – diferite dimensiuni pentru cabluri, spre exemplu – care determină dimensiunile minime și maxime pe care țevile le pot avea. Dacă discutăm despre echipamentul menționat anterior (EXTRACTOR X 100), acesta vine echipat cu un cablu cu diametrul de 13 mm. Astfel, permite spargerea de țevi cu diametrul între 15 – 50 mm și introducerea de țevi noi între 20 – 63 mm.

.

Accesul la căminele de vizitare sau alte spații

Utilajele de spargere a țevilor din portofoliul Terra sunt proiectate pentru a opera în spații mici, cum sunt pivnițele, căminele de vizitare sau gropi special create. În funcție de spațiul disponibil, poți alege un utilaj cu opțiunea de operare de la distanță, printr-o pedală.

Mai multe informații legate de Utilajele pentru reabilitare țevi găsiți în site-ul nostru printr-un simplu clic aici.