Service

Service

Service / Piese de schimbService

Service-ul se efectuează la sediul firmei noastre sau la client, în funcție de probleme și utilaj. Tehnicieni cu experiență vă oferă asistență profesională. Suportul tehnic se efectuează direct de către dealerul calificat și autorizat. Aveți acces direct la serviciul de asistență tehnică client – cea mai rapidă cale pentru întrebări legate de service.
Vă oferim service chiar și pentru utilajele care sunt mai vechi. Pentru fiecare utilaj oferim un pachet de service care îi asigură o durată lungă de viață.

Standardele de înaltă calitate a utilajelor, în loc de costuri scumpe de reparații – acest fapt reprezintă idealul nostru pentru tehnologia de forare fără săpătură.


Asistență pe termen lung pentru piesele ce pot fi înlocuite – protecția ridicată a investițiilor

Furnizorul nostru are un depozit enorm de piese de schimb. Datorită controlului inteligent al computerului, piesele de schimb esențiale sunt aproape întotdeauna disponibile imediat. În multe cazuri, vă putem oferi asistență și piese de schimb timp de mai mulți ani de la livrarea utilajului.


Acces direct la asistență tehnică

Veți fi conectat direct la departamentul de service cu un tehnician ce vă va oferi suport. Datorită unei bune documentări, putem identifica și rezolva rapid problema.Aveți nevoie de mai multe informații?
Suntem la dispoziția dumneavoastră.
Date de contact pentru Imocon

Reprezentantul Terra in Romania

Calea Torontalului, Km 6
Parcul Industrial și Tehnologic
Cod poștal: 300633
Timișoara
Telefon: 0256-289357
Mobil: 0722560546;
0732115546 / 0788645546

Email: office(@)imocon.ro


Cere asistență