Spargere dinamică de țevi

Spargere dinamică de țevi


Spargere țevi cu manșon pentru spargere dinamică

TERRA oferă manșoane pentru spargere dinamică pentru a crește forța de tracțiune a utilajului pentru spart (țevi???) cu cabluri TERRA-EXTRACTOR X 400 și al utilajului de spart (țevi???) cu prăjini TERRA-HYDROCRACK HC 600 S+ și HC 600 C+. Utilajul TERRA-HAMMER funcționează în interiorul manșonului pentru spargere dinamică, ceea ce crește viteza și puterea de lucru.


Manșon ø 400-800 mm (16-32“) pentru spargere dinamică cu ansamblu de spargere cu arcuri

Manșoanele cu diametrul întreø 400-800 mm (16-32“) pentru spargere dinamică sunt oferite pentru utilizare cu utilajul cu cablu pentru spart țevi TERRA-EXTRACTOR X 400 pentru canal de foraj cu diametrul între ø 400-800 mm (16-32“). Aceste manșoane pentru spargere sunt acționate de utilajele pentru baterea țevilor TERRA ram TR 220 sau TR 360. Ansamblul de spargere cu arcuri este asamblat în fața manșoanelor pentru spargere dinamică și sunt compuse din mai multe arcuri.

Cursa de tracțiune a utilajului X 400 comprimă arcurile, iar când cablul este prins (în timpul cursei de întoarcere/cursei inverse), tensiunea formată în arcurile comprimate mențin tensiunea până când cablul este din nou tras în timpul cursei sale în direcția înainte, permițând o forță de tragere continuă la manșonul de spargere.


Beneficiile tale

Factor of safety:
Special cable d=13 mm with factor of safety 1.5

High-Tech Clamping jaw:
Clamps even dirty and wet cables

Smallest areas (L x W= 0.65 x 0.4 m):
Work in smallest pits possible (1 x 1 m)

Special tools:
for plastic, lead and steel pipe