Subtraversare cu ciocanul de batere țevi Terra-Hammer TR 360

Subtraversare cu ciocanul de batere țevi Terra-Hammer TR 360

Echipa Imocon a participat la prima lucrare făcută cu utilajul cumpărat de la noi. Firma ce a cumpărat utilajul a primit instruire și suport la prima lucrare făcută. La această lucrare de subtraversare a fost nevoie de introducerea unei țevi de metal de 12 metri cu diametrul de 300 mm. Deși au fost găsite utilități, lucrarea a fost făcută într-un timp foarte scurt. Forța de batere a Ciocanului de batere țevi Terra-Hammer TR 360 este de 840 tone, chiar dacă lungimea lui este de doar 1,75 m. Acesta poate bate țevi cu diametrul între 200 -1000 mm.  Deși este atât de puternic necesită cu 30% mai puțin aer decât ciocanele concurente.

Ciocane de batere țevi Terra-Hammer

Ciocanele de batere țevi de oțel vândute de Imocon, unele dintre cele mai rapide și mai puternice ciocane pe care le puteți găsi pe piața mondială. Se pot realiza lungimi de până la 120 m, în funcţie de tipul de sol și de diametrul țevii. Garanție de 3 ani pentru  pistonul principal.

Filmare de la lucrarea de subtraversare

Mai multe informații legate de Ciocanul de batere ţevi Terra-Hammer TR 360 găsiți în site-ul nostru printr-un simplu clic aici.