Subtraversare cu Terra Mini-Jet

Utilajele de subtraversare dirijate TERRA MINI-JET sunt ideale pentru zone ce nu permit săpătura deschisă în mediul urban.
Sunt mini utilaje de foraj modulare, puternice și eficiente ce sunt clasate printre cele mai bune din categoria lor.
Sunt necesare pentru instalarea sau înlocuirea de conducte de apă potabilă și canalizare, conducte de gaz dar și pentru cabluri de fibră optică,  joasă sau medie tensiune, în spații restrictive sau foarte mici (ex. guri de canalizare). Acest tip de foraj economisește timp și bani.
 
Utilajul Terra Mini-Jet 1400 (actual 1600) vândut de firma noastră a permis introducerea unei țevi pentru apa lângă Timișoara, fără a fi perturbat traficul în zona respectivă și nici accesul la fabrica.  Cei care au executat această lucrare s-au declarat foarte mulțumiți de acest utilaj deoarece acesta a permis prin caracteristicele lui scurtarea timpului de lucru, un efort minim și costuri foarte reduse. Utilajul a fost montat în groapă și coordonat de un singur om. Verificarea subtraversării s-a făcut cu un dispozitiv special (vezi mai jos în poză). În momentul în care foreza a străpuns peretele de pe partea cealaltă de drum a fost montat un lărgitor de care a fost legată conducta. Metoda folosită a făcut ca introducerea conductei să fie rapidă și fără întreruperea traficului. prin eliminarea săpăturii deschise.