Training

Training

Consultanță profesionistăInstruire

Echipa noastră de profesioniști vă oferă instruire pentru echipamentele achiziționate și astfel echipa dumneavoastră va fi mai eficientă și mai productivă. După instruire, veți primi un certificat TERRA care vă va permite să beneficiați de toate avantajele utilajului.


Teorie și practică

Operatorii bine pregătiți reprezintă o piatră de temelie importantă pentru implementarea cu succes a proiectelor. Instruirea cuprinde subiecte privind ingineria proceselor, tehnologia utilajelor și modul de lucru cu echipamentele noi achiziționate. Echipa dumneavoastră va fi instruită la cerere, pe șantier. O instruire buna a operatorilor face ca investiția dumneavoastră în aceste echipamente să aducă rentabilitate maxima.


Software pentru planuri de foraj

TERRA oferă un software ușor de utilizat, care permite planificarea șantierului în avans. Puteți simula diferite scenarii de foraj, cum ar fi subtraversarea străzilor, râurilor sau fundațiilor de case. Planurile pentru foraj vă oferă toate datele necesare pentru fiecare prăjină de foraj, cum ar fi raza de îndoire, adâncimea sau înclinația de forare.


Certificat

După finalizarea cu succes a pregătirii teoretice și practice, veți primi de la noi un certificat TERRA care vă dă dreptul să folosiți profesionist utilajul.Aveți nevoie de mai multe informații?
Suntem la dispoziția dumneavoastră.
Date de contact Imocon:

Reprezentantul Terra în România

Adresa:
Calea Torontalului, Km 6
Parcul Industrial și Tehnologic
Cod poștal: 300633
Timișoara
Telefon: 0256-289357
Mobil: 0722560546;
0732115546 / 0788645546
Email: office(@)imocon.ro


Cere informații