Utilaj de reabilitare și înlocuire țevi

 

Utilaj de reabilitare și înlocuire țevi puternic și productiv destinat lucrărilor dumneavoastră dificile de spargere ţevi de la producătorul Terra AG Elveția. 
O linie de canalizare trebuia reînnoită în Alpii Elvețieni. Acest lucru a fost făcut cu TERRA-EXTRACTOR X 400. Vechea conductă era din beton. Acesta se afla sub cele două linii de cale ferată ale Wengernalpbahn. Wengernalpbahn leagă orașele Lauterbrunnen și Grindelwald de Kleinen Scheidegg cu o altitudine de 2’061 m (6’800 ft). Este cea mai lungă cale ferată cu cremalieră din lume.  Înlocuirea acestei conducte nu era posibilă prin săpătură deschisă. Această reînnoire trebuia să se facă fără șanțuri! Înlocuirea conductei prin metoda trenchless a fost soluţia perfectă. Metoda de înlocuire a conductelor prin crăpare este foarte eficientă deoarece se folosește traseul țevii vechi existente, fără distrugerea suprafeţelor. 
 
Pentru a putea realiza această provocare a fost folosit utilajul de reabilitare și înlocuire țevi TERRA-EXTRACTOR X 400. Designul său modular şi funcţional a făcut să fie ușor de
transportat și de utilizat. 
 
În următoarele imagini puteți vedea cum a fost realizată lucrarea.
 
                   
 
                    
 
                           
   
 

TERRA-EXTRACTOR X 400 utilaj de reabilitare și înlocuire țevi

 

TERRA-EXTRACTOR X 400 est acţionat de un motor puternic KUBOTA DIESEL de 25 CP, veți putea face lucrarea rapid cu durabilitate ridicată, spargere după spargere. Cu el spargerea e mai rapidă și mai eficientă. Poate atinge viteza maximă de tragere de 145 m/h. Spărgătorul de țevi cu cablu Terra-Extractor X 400 este ideal pentru operare de la groapă la groapă sau de la cămin de vizitare la cămin de vizitare. 

 
 
Modelul X 400 înlocuiește ţevile principale de 40 până la 300 mm cu o forță de tragere de până la 40 tone la 215 bari. Ţevile noi având diametre de până la 355 mm pot fi înlocuite pe lungimi de până la 150 m. Echipat cu un cablu având diametrul de 25,4 mm sau 14 mm, X 400 este ideal pentru înlocuirea țevilor vechi din fontă, fontă ductilă, oțel, ceramică sau PE / PVC.  Amprenta compactă necesită excavări minime, iar sistemul este construit pentru a vă ajuta să reduceți timpul pierdut, mărind productivitatea.
 

 

Prin metoda crăpării se pot înlătura defecte cum ar fi fisuri, gâtuiri, ţevi perforate de rădăcinile copacilor, crăpături, deplasări, blocarea golirii și uzură mecanică, folosind traseul țevii vechi existente, fără distrugerea suprafeţelor.
 
 
                   
 
 
 
Reabilitarea și înlocuirea țevilor prin astfel de metodă sigură și a fost adoptată la nivel mondial. Costurile cu refacerea acestor suprafeţe sunt eliminate și astfel metoda aceasta de înlocuirea țevilor este mai eficientă, mai economică și mai rapidă față de metoda tradițională prin șanț deschis. 
Cu un utilaj de reabilitare și înlocuire țevi de tipul TERRA-EXTRACTOR X 400 înlocuirea unei conducte vechi pe același traseu și instalarea unei conducte noi cu diametru nominal identic sau mărit spargerea e mai rapidă și mai eficientă.