Utilaj pentru batere țeavă de oțel

Introducerea țevilor fără săpătura deschisă cu ajutorul utilajului pentru batere țeavă de oțel TR 360 de la Terra Elveția

 
Utilajul pentru batere țeavă de oțel TR 360 de la Terra Elveția a făcut posibilă introducerea țevilor fără săpătura deschisă și fără a perturba circulația atât pe autostradă cât și pe calea ferată. 
 
Pentru a introduce apa potabilă a fost necesară pozarea țevilor pe sub o autostrada A41 și pe sub calea ferată ce face legătura intre Grenoble și Chambéry. Țevile de oțel aveau diametru de 400 mm și 600 mm.
 
Pe lângă nivelul apei subterane ce se poate vedea în imagine pe panourile de sprijinire antreprenorul francez SOGEA 38 a fost nevoit să ia măsurători precise pentru a evita deteriorarea autostrăzii dar mai ales a căii ferate. Lucrarea trebuia să se facă fără greșeală.
 
 
 
În imaginile de mai jos puteți vedea amploarea lucrărilor ce a fost posibilă datorită performanțelor deosebite ale ciocanului de batere TERRA-HAMMER TR 360. 
 
 

 

Utilajul pentru batere țeavă de oțel folosit la această lucrare Terra-Hammer TR 360 are design compact și este mai mic cu 0,6 m decât ciocanele concurente. TR 360 necesită cu 30% mai puțin aer și este mai puternic în același timp.
Pentru diametrul țevii de oțel: 200 – 1000 mm (8 „- 40”)
Forță de batere: 840 tone (925 tone SUA)
Cerința de aer 12 m3 / min (420 cfm)
Lungime: 1,75 m (5,7 ft)

Mai multe detalii despre utilajele pentru batere țeavă de oțel de la Terra puteți vizualiza cu un clic aici

Lucrarea a fost încheiată fără nici o problemă. Mai jos puteți vedea câteva imagini de la lucrare.

 

       
 
 
 

Videoclipul de mai jos vă prezintă fabricarea unui astfel de utilaj de batere țeavă de oțel, în fabrica producătorului și furnizorului nostru Terra AG din Elveția