Utilaje de subtraversare și foraj dirijat la Cluj

Utilaje de subtraversare expuse la Cluj

O mică parte din utilajele noastre de subtraversare și foraj dirijat au fost la expoziția de la Cluj. Printre utilajele expuse au putut fi văzute foreze de diferite mărimi, accesorii pentru foraj și utilajul de foraj dirijat modular Terra Mini-Jet MJ 1600.

La standul din interior au fost expuse diferite materiale informative, iar reprezentanți ai firmei noastre au oferit consiliere.

Tot aici participanți interesați au putut să vizioneze și diferite filmări de la lucrări cu utilaje noastre.

Prezentare de informații despre Imocon și utilaje

Domnul Fodor Laszlo, antreprenorul firmei Imocon, a prezentat participanților. câteva aspecte legate de importanta folosirii utilajelor inovative la instalarea și reabilitarea rețelelor edilitare.

Conferința cu expoziție Trenchless Balkans a pus accent pe promovarea tehnologiilor fără săpătură. Aceste informații și utilaje prezintă un interes ridicat pentru companiile de apa și canalizare.

Domeniul reabilitării rețelelor existente sau instalării de rețele de distribuție și transport gaze naturale, curent electric și telecomunicații rămân în aceeași sferă de interes pentru utilajele de subtraversare și foraj dirijat.

În clipul de mai jos puteți viziona un scurt filmuleț de la Trenchless Balkans Conference and Exhibitionde, Cluj 2022.

Informații legate de Utilajele pentru subtraversare și foraj dirijat găsiți în site-ul nostru printr-un simplu clic aici.