Utilajul DJ20 este gata de livrare

DJ 20 gata de livrare

Imocon se pregătește să livreze utilajul de foraj orizontal dirijat TERRA-JET DJ 20. Acesta este utilajul perfect pentru completarea flotei de utilaje de forare HDD 8-10 tone a clientului nostru. Specialiștii noștri fac ultimele verificări și teste pentru a putea livra în condiții optime utilajul ce a ajuns din Elveția cu câteva zile în urmă.

Utilajul de foraj orizontal dirijat TERRA-JET DJ 20, cu un motor HATZ Diesel puternic de 75 CP (Tier4 final), lucrează cu 228 rpm la prăjinile de forare și dezvoltă o forță de împingere/retragere de 9 tone. Amprenta redusă și nivelul redus de zgomot la urechea operatorului fac din TERRA-JET DJ 20 un utilaj ușor de utilizat pentru operator. Timpul rapid de instalare și mobilitatea sporită vă ajută să folosiți utilajul și în zonele urbane sau la curte

Datorită unor caracteristici inteligente cum ar fi forarea cu control al tracțiunii, modul de lucru în curbă și modul de lucru de tip croazieră, dirijarea utilajului și forarea propriu-zisă se realizează foarte ușor, inclusiv în condiții dificile de sol.
Operatorul stă într-o cabină foarte bine dotată și foarte frumoasă. Muncitorul își poate găsi poziția convenabilă și poate poziționa cabina în orice direcție, cu toate elementele de comandă în cabină. Aceasta poate fi rotită de la 22,5 grade din poziția de deplasare până la poziția de 90 de grade.


Sistem de antrenare cu cremalieră și pinion

Funcțiile de ÎMPINGERE și TRAGERE la șaua de antrenare sunt realizate prin sistemul de antrenare cu cremalieră și pinion, fiabil și puternic. Motoarele hidraulice, în număr de trei, au cutii de viteză care acționează șaua de antrenare. În modul de lucru rapid, viteza maximă ajunge la 17 m/min (56 ft/min). Cele două motoare hidraulice amplasate pe șaua de antrenare creează cuplul mare de rotație pentru forare.


Magazia de prăjini galvanizată, prăjini de foraj de înaltă calitate

Toate utilajele HDD Terra sunt echipate cu o magazie galvanizată de prăjini. Opțional, TERRA oferă chiar și o vopsire în strat dublu. Diferit față de unii competitori, producătorul elvețian TERRA produce toate componentele în Europa, pentru a garanta cele mai înalte standarde de calitate. Acest lucru asigură o durată lungă de viață a utilajelor de foraj. Prăjinile de foraj ale TERRA-JET DJ 20 au o lungime de 3,0 metri, ceea ce înseamnă mai puține schimbări de prăjini de foraj și o operare mai rapidă. Cu o rază de curbură de 35 m, puteți ocoli cu ușurință conductele existente în pământ. Depozitul este echipat cu 120 de prăjini de foraj.


Sistem de schimbare a prăjinilor

Sistemul de schimbare a prăjinilor permite deșurubarea hidraulică a filetelor prăjinilor de forare. Cuplul de separare de 5’100 Nm (3800 ft.lbs) este aproape dublu față de cuplul șeii de antrenare. Forța de prindere/fixare este de 100 kN. Aceasta garantează că filetele prăjinilor de forare pot fi desfăcute întotdeauna în mod fiabil.