Ciocan de batere Terra-Hammer

Ciocan de batere Terra-Hammer

țevi de oțel de până la ø 3000 mm (ø 120″)Batere țevi de oțel cu utilajul gigant TERRA-HAMMER

Ciocanele de batere TERRA sunt unele dintre cele mai rapide și mai puternice ciocane pe care le puteți găsi pe piața mondială. Cu imensa forță de batere și necesarul scăzut de aer, inginerii elvețieni și-au demonstrat talentul în arta proiectării. Cu ciocanele de batere țevi de oțel ale producătorului TERRA, puteți bate țevi de oțel de la 150 mm (6“) până la 3000 mm (120“).


Piston principal greu – impact mare

Pistoanele principale (percutoarele/berbecele) grele, produc un impact și o energie de batere foarte mare. Pistonul cântărește cca. 60% din greutatea ciocanului. Chiar și cele mai mari pistoane de lovire, cu o greutate de 1,5 tone, sunt produse dintr-o singură bucată, în consecință nu există îmbinări periculoase. Datorită pistonului principal greu, ciocanul are o forță mare de batere. Impulsul este transferat acolo unde este necesar – la cap; fiind posibil datorită capului de batere tubular (hollow head). TERRA oferă garanție de 3 ani pentru toate pistoanele.


Concept inteligent de cap tubular (hollow head)

Ciocanul TERRA-HAMMER nu se teme de nicio comparație cu ciocanele de batere convenționale datorită puterii sale imense și vitezei uriașe. Dacă comparați ciocanul TERRA cu alte ciocane convenționale, veți vedea că ciocanele producătorului TERRA sunt mai lungi. Ciocanul în sine este mai scurt, dar în același timp mai puternic. Acest lucru este posibil numai datorită faptului că TERRA a inventat conceptul de cap tubular (hollow head). Impulsul este transferat acolo unde este necesar – și anume la cap. Datorită porturilor de accelerare în carcasa principală, pistonul principal poate fi acționat cu un consum de aer redus.


Aplicare orizontală

Țevile cu diametru de până la 3 m se montează orizontal ȋn sol. Ciocanul echipat cu inelul de batere este asamblat în spatele țevii. Se pot realiza lungimi de până la 120 m, în funcţie de tipul de sol și de diametrul țevii.


Aplicare verticală

Țevile cu diametru de până la 3000 mm se pot introduce şi vertical în pământ. Ele vor folosi ca fundaţie pentru stâlpi, piloni pentru instalaţii portuare, picioare pentru platforme, fundaţie pentru catarg, pentru foraje verticale etc.


Construcția de tuneluri și pasaje

Ciocanele Terra pot fi folosite şi ȋn construcţia de tuneluri, pentru montajul ţevilor paralele care servesc ca acoperiş. De exemplu pasajele pe sub calea ferată pot fi construite fără întreruperea circulației trenurilor.


Asistență la forajele HDD

La instalarea țevilor lungi de oțel cu utilajele de foraj orizontal dirijat HDD, ciocanul Terra oferă un suport dinamic la capătul țevii. În acest mod se va mări productivitatea introducerii ţevilor şi pot fi introduse țevi mai lungi.


Sprijinire la forajele HDD

Dacă un foraj HDD durează mai multe luni, există pericolul ca intrarea în foraj să se surpe. În acest caz e util să se instaleze prin batere o țeavă de protecție de lungime de 30 – 50 m la începutul forajului.


Salvarea instalației de foraj HDD

Dacă un foraj orizontal dirijat se blochează, ciocanul TERRA poate ajuta la eliberarea prăjinilor de foraj înțepenite.


Diagrama de batere

Selectarea mărimii TERRA-Ram depinde de diametrul țevii de oțel, de asemenea și de lungimea totală a țevii de bătut. Diagrama de mai jos poate fi utilizată pentru a selecta dimensiunea cea mai potrivită pentru TERRA-Ram.Diagrama poate fi folosită pentru soluri uzuale. Soluri extrem de ușoare sau extrem de grele de penetrat necesită ciocane TERRA mai mici sau mai mari. TERRA nu poate fi tras la răspundere pentru eventualele lucrări nereușite cauzate de supoziții bazate pe această diagramă, oferită doar ca ghid.

Date tehnice


Beneficiile dumneavoastra

Garanție de 3 ani: pentru toate pistoanele principale

Piston principal greu: pistonul principal cântăreşte până la 60% din greutatea totală

Consum redus de aer: cu 40% mai puţin consum de aer decât ciocanele de batere comparabile

Întreţinere simplă: construcția simplă oferă cea mai mare fiabilitate

Design unic de cap tubular: mai scurt decât alte ciocane comparabile datorită designului capului tubular


Cere oferta
Produse similare


Video

TERRA HAMMER TR 565 Ciocan de batere
TERRA HAMMER TR 360