Noul utilaj de subtraversare de la Terra

Cu un nou sistem telemetric

Informațiile necesare, ca locația utilajului , informații privind starea forajului sau service viitor sunt afișate în timp real. Datele sunt stocate în cloud. Datele pot fi accesate și operate în mod convenabil cu un smartphone sau o tabletă.

Instalarea și conducerea utilajului de foraj orizontal dirijat DJ 40 se realizează cu ajutorul unei telecomenzi wireless.

Forarea productivă și pe distanțe mai mari este asigurată și cu ajutorul pompei de fluid de forare.

Cu ajutorul magaziei de prăjini de la bord, ce este dotată cu sistem de reîncărcare și unde lungimea prăjinii are lungimea de 4,57 se pot face foraje de 230 m. Raza de curbură a prăjinilor premium de foraj este de 34 m.

Capota utilajului de foraj orizontal dirijat DJ 40 poate fi ridicată complet pentru acces ușor.

TERRA-JET DJ 40 – Concept unic de operare

Noul utilaj de foraj orizontal dirijat de la Terra Elveția, a fost produs ca urmare a necesităților întâmpinate de oamenii din șantier și ca urmare acestui feedback DJ 40 a venit cu numeroase îmbunătățiri.

Utilajul prin caracteristicile lui vine cu o eficiență mai mare și cu mai puține întreruperi fiind folosit pentru forajele mai mari. Sistemele inteligente de asistență a forajului precum controlul împingerii, modul croazieră şi controlul vitezei de forare fac forajul mai eficient și mai ușor.

Motorul deși foarte puternic respectă ultimele norme și este Euro Stage 5. TERRA-JET DJ 40 aduce numeroase dotări și pentru operatori: gemurile fumurii ale cabinei, spațiul generos pentru picioare, sistemul hands-free, un mic frigider și sistemul de control al climei.

Patentele își fac prezența și la acest utilaj. Rampa rabatabilă are doi cilindri cu două puncte de rotație diferite ceea ce permite unghiuri de intrare între 19% – 38%.

Mai multe informații legate de foreza pneumatică T 055 găsiți în pagina de produs din site-ul nostru printr-un simplu clic aici.