Utilaj de foraj orizontal dirijat DJ 40

Utilaj de foraj orizontal dirijat DJ 40

HDD clasa: 18 - 20 toneTERRA-JET DJ 40 – motor puternic de 175 CP

Construit în urma feedback-ului și informațiilor primite de la clienții noștri, DJ 40 reprezintă evoluția modernă a utilajelor de foraj orizontal dirijat îmbunătățite, proiectate de TERRA.

Acționat de un motor PERKINS Diesel de 175 CP putere (Euro Stage 5), TERRA-JET DJ 40 are o forță de tragere și împingere de până la 18 tone, un cuplu de 8.000 Nm și o viteză maximă de rotație de 255 rpm.

O combinație de care aveți nevoie pentru o productivitate ridicată la lucrările de foraj mari, pentru a lucra mai eficient și cu mai puține întreruperi.


Cabina cu geamuri fumurii

Cabina DJ40 oferă o vizibilitate foarte bună în special asupra zonelor esențiale.
Cabină complet închisă oferă confort superior pentru operator, un sistem integrat de vorbire hands-free, un sistem de control al climei și un mic frigider. Spațiul generos pentru picioare menține operatorii confortabili în timpul orelor lungi de muncă.


Cabină batantă

Cabina DJ 40 poate fi deplasată hidraulic de la 0°- 45°, chiar dacă operatorul se află în cabină. Această cabină, leader în industrie, plasează operatorul într-un unghi precis, oferind o vedere îmbunătățită asupra operațiunilor de foraj.


Acces ușor și design prietenos pentru service

Capota utilajului DJ 40 poate fi ridicată complet pentru acces ușor pentru întreținere și verificarea bunei funcționări a acestuia. Capota este izolată pe interior, ceea ce duce la un nivel redus de zgomot la urechea operatorului.


Rampă rabatabilă

Rampa rabatabilă patentată are doi cilindri cu două puncte de rotație diferite. Rampa se poate mișca în sus și în jos, dar și înainte și înapoi. Permite unghiuri de intrare între 19% - 38% (11° - 20°). Șenilele de cauciuc rămân pe sol pentru stabilitate deplină.


Magazia de prăjini cu sistem de reîncărcare

DJ 40 are 50 de prăjini de foraj la bord, fiecare cu lungimea de 4,57 m, ceea ce rezultă însumat o lungime totală de forare de 228 m. Pentru o productivitate mai mare, reumpleți magazia cu ajutorul sistemului unic de reîncărcare sau pur și simplu schimbați magazia goală de prăjini cu una plină. Raza de curbură a prăjinilor premium de foraj este de 34 m.


Bazin de colectare bentonită

Bentonita este colectată și evacuată printr-un sistem de tip bazin de colectare în trei trepte. Utilajul dumneavoastră rămâne curat, ceea ce duce la o mai mare siguranță a șantierului dumneavoastră.


Concept unic de operare

Sistemele inteligente de asistenţă a forajului precum controlul împingerii, modul croazieră şi controlul vitezei de forare fac forajul mai eficient și mai ușor. Operatorul se poate relaxa, utilajul face munca. Sistemul electronic de forare și lărgire ADBSe în combinație cu Auto-Tork ajustează viteza de tragere în milisecunde.


Sistem telemetric nou

Cu un nou sistem telemetric, în calitate de client, puteți urmări starea utilajului dvs. Toate informațiile necesare, cum ar fi locația utilajului dvs. de foraj, informații privind starea forajului sau service viitor sunt afișate în timp real. Datele pot fi accesate și operate în mod convenabil cu un smartphone sau o tabletă.


Telecomanda wireless

Instalarea și conducerea DJ 40 se realizează cu o telecomandă wireless. Acest lucru face ca utilajul să poată fi condus din exterior.


Pompă de fluid de forare la bord

Pompa puternică de fluid de forare de 510 l/min, asigură o productivitate ridicată. Datorită unui senzor de presiune pe partea de aspirație, pompa nu poate funcționa goală când rezervorul este gol. Aceasta crește durata de viață și reduce uzura pompei.


Foraj ghidat prin cablu

DJ 40 este pre-echipat pentru foraj ghidat prin cablu. Sistemul de desfacere prăjini este destul de mare pentru a putea prinde capete de foraj speciale .

Share

Beneficiile dumneavoastra

ADBSe:
Sistem electronic automat de forare și lărgire

Modul croaziera:
Forare automata prin apăsarea unui buton

Modul curba:
Virare ușoara în soluri dure

Controlul forței de împingere:
Ajustarea automata a vitezei și a forței de împingere

Cu cabina mare, confortabila:
Confortabila și ușor de manevrat


Cere oferta