Utilaj de foraj orizontal dirijat DJ 23 AT

Utilaj de foraj orizontal dirijat DJ23 ATFORAJUL ȊN ROCĂ SIMPLIFICAT

Inginerii elvețieni au dezvoltat un utilaj foraj compact dar puternic TERRA-JET DJ 23 AT văndut de firma IMOCON, unic distribuitor in Rmănia, indinspensabil pentru forajul orizontal dirijat ȋn rocă pe lungimi de până la 100 m. Echipat cu un motor diesel Deutz puternic de 101 CP (Euro Stage 5), DJ 23 AT oferă o forță de tragere și ȋmpingere de până la 11 t. DJ 23 AT este echipat cu un total de 36x prăjini duble (sistem prăjină ȋn prăjină), rezultând o lungime totală de 103 m la bord. Raza de îndoire este de 47 de metri pentru o virare agresivă în sol.

Cu o lățime de doar 1,80 m, DJ 23 AT are un design compact și este ușor de poziționat și transportat pe șantier. Acest lucru face ca sistemul să fie ideal chiar și în spaţii restrânse.

RAMPĂ RABATABILĂ DE FORAJ
TERRA a dezvoltat o rampă de foraj rabatabilă, brevetată pentru DJ 23. Aceasta are două puncte de rotație, cu doi cilindri separați. Cu acest sistem unic, rampa de foraj poate atinge un unghi de foraj cuprins ȋntre 19% şi 40%(11° - 22°). Șenila de cauciuc rămâne fermă pe sol până la o rabatare de 36%.


CABINĂ ROTATIVĂ HIDRAULIC

DJ 23 AT creşte performanța forajului cu cabina sa hidraulic rotativă, permițând operatorului să-și ajusteze poziția fără efort ȋntre 0°‐60° - asigurându-se că deţine întotdeauna controlul optim asupra fiecărei lucrări.Sisteme de foraj inteligente

Obțineți performanțe fiabile și puternice cu forța de ȋmpingere și tragere a şeii de antrenare, asigurate de o transmisie cu cremalieră și pinion. Două motoare hidraulice cu cutii de viteză deplasează şaua de antrenare pentru o eficiență maximă. Motorul hidraulic cu axul înclinat creează un cuplu ridicat (AUTO TORK) care vă oferă un cuplu foarte mare atunci când este necesar.

Sistemele inteligente de asistență a forajului, cum ar fi Controlul forței de împingere, Modul de virare ȋn sol dificil și Controlul vitezei de forare, asigură un proces de forare eficient și fără stres. Sistemul avansat de control CLP permite tuturor sistemelor de asistență la foraj să înțeleagă mediul actual din subteran, asigurând productivitate și performanță de vârf pentru diagnoza la bord prin afișarea pe ecranul de 12”.

Bucurați-vă de o vizibilitate de neegalat cu camera noastră integrată, care oferă o vedere directă asupra conectorului prăjinii de foraj chiar în cabina dvs. Cu imagini transmise direct către dumneavoastră pe ecranul de înaltă definiție de 12" aflat la bord, este cel mai sigur și mai rapid utilaj din clasa sa.


CAPUL DE FORARE

TERRA oferă diverse unelte de foraj ȋn rocă. Pentru forajul pilot, axul interior este conectat la Capul de forare numit “Rockmaster”. Poate fi echipat cu o sapă cu role sau o sapă cu inserții PDC, ȋn funcţie de sol. Pentru procesul de lărgire se utilizează capete speciale de lărgire directă sau lărgitoare convenţionale pentru rocă. Acest lucru permite o muncă eficientă.

PRĂJINĂ DUBLĂ CU AX INTERIOR

Prăjina dublă a TERRA-JET DJ 23 AT este compusă dintr-o prăjină exterioară și un ax interior. Este centrată și ghidată printr-un hexagon. Pentru forajul pilot, un tăietor cu role este instalat în partea frontală a axului interior. Acesta rotește la o viteză maximă de 330 rpm și generează un cuplu de ax de până la 1.100 Nm. Acest lucru permite tăietorului cu role să foreze cu ușurință chiar și ȋn solurile dificile. În timpul procesului de lărgire, tăietorul cu role este demontat iar lărgitorul special este montat pe prăjina exterioară. Prăjina exterioară atinge o viteză a axului de până la 207 rpm. Utilajul permite un cuplu maxim de 4.000 Nm pentru productivitate maximă.


VOLUM MARE DE FLUID DE FORAJ (FMC)

TERRA-JET DJ 23 AT este un utilaj puternic, capabil să ofere performanțe superioare de foraj in rocă cu un debit al fluidului de foraj de 185 l/min - ideal pentru cei care au nevoie de mai multă producție și eficiență.Beneficiile dumneavoastra

ADBSe:
Sistem electronic automat de forare și lărgire

Modul croaziera:
Forare automata prin apăsarea unui buton

Modul curba:
Virare ușoara în soluri dure

Rapid, având cea mai mare viteza de rotație: 284 rpm a prăjinilor de foraj

Controlul forței de împingere:
Ajustarea automata a vitezei și a forței de împingere

Cu cabina mare, confortabila:
Confortabila și ușor de manevrat


Cere oferta


Date tehnice

"* În funcție de condițiile de sol. Specificațiile tehnice pot fi modificate fără notificare prealabilă.