Utilaj de foraj orizontal dirijat DJ13

Utilaj de foraj orizontal dirijat DJ13

HDD clasa: 6 –8 toneUtilaj de foraj orizontal dirijat DJ13 - ideal pentru montare cabluri cu fibră optică – HDD DJ13

Utilaj de foraj orizontal dirijat DJ13 - unul dintre cele mai puternice utilaje HDD din clasa 6-8 tone. Este mai puternic, mai productiv și mai rapid decât modelul anterior. Cu utilajul de forare HDD TERRA-JET DJ 13 puteți realiza foraje de până la 100 m (330 ft) lungime și lărgire de până la ø 300 mm.
Motorul Diesel HATZ are o putere de 55,4 kW (75 CP). Astfel de motoare sunt de obicei utilizate în utilajele HDD din clasa 8-10 tone.
Datorită puterii sale mari, motorul se rotește cu 2.300 rpm. Acest lucru reduce zgomotul și consumul de motorină. Motorul Diesel HATZ se încadrează în cele mai recente norme de emisii de nivel 5. Nu necesită AdBlue.


Creat pentru productivitate-cel mai mare volum de fluid de forare

Pompa FMC de înaltă presiune este la bord. Cu un volum ridicat de fluid de forare de 95 l/min (25 gpm), firmele care execută lucrări edilitare pot face față cu succes condițiilor dificile ale terenului. Opțional, TERRA oferă o pompă și mai performantă, cu un volum de forare de 160 litri/min (45 g/min).


Mic și compact

Cu un design compact și mobilitate sporită, DJ 13 are nevoie doar de 1.30 m spațiu de trecere. Utilajul poate fi condus printr-o telecomandă, rapid și sigur.


Prăjini de foraj de înaltă calitate

Prăjinile de foraj ale TERRA-JET DJ 13 au o lungime de 2,0 metri, ceea ce înseamnă schimbări mai puține de prăjini de foraj și o operare mai rapidă. Cu o rază de curbură de 28 m, puteți ocoli cu ușurință conductele existente în pământ. Magazia este echipată cu 90 m de prăjini de foraj.


Rampă rabatabilă

TERRA a dezvoltat o nouă rampă rabatabilă pentru utilajul de forare. Aceasta are două puncte de rotație cu doi cilindri. Cu acest sistem unic, rampa utilajului se poate mișca de la 18 % până la 40 % (10 ° – 22 °). Șenila de cauciuc rămâne la sol până la o rabatare de 36 % pentru o stabilitate bună.


Sistem cu cilindru dublu („DIRECT RAM”) – fără pierderi

Funcțiile de ÎMPINGERE și LĂRGIRE ale şeii de antrenare sunt acționate de un sistem de antrenare direct cu cilindru dublu („DIRECT RAM“), o soluție robustă, puternică, fără pierderi. Această nouă idee a producătorului TERRA permite forțe maxime de forare și lărgire, chiar la viteze reduse și cu o rampă scurtă a utilajului de forare. Cilindrul dublu funcționează în ambele sensuri cu o forță maximă.


Sisteme optimizate de asistare a forajului

Sistemele inteligente de asistare a forajului precum controlul forței de împingere/retragere, modul de lucru în curbă, ADBSe sau controlul vitezei de forare, fac forajul mai eficient și mai ușor. Operatorul se poate relaxa, mașina face munca. Comanda electronică CLP gestionează toate sistemele de asistare a forajului și simte condițiile subterane.


Sistem hidraulic de gresare și ancorare

Sistemul hidraulic de ancorare funcționează cu doi piloni independenți. Acesta are dinți confecționați din metal dur, care pot fora chiar și în asfalt sau pietriș. Fiecare pilon poate fi poziționat individual în orice unghi. În cazul în care există conducte în sol, sistemul de ancorare se poate poziționa inclusiv în lateralul acestora.
Acest mic utilaj HDD are propriul sistem hidraulic de gresare. Acesta constă dintr-un butoi de vaselină de 8 kg (17.6 lbs). Lubrifiantul este o vaselină specială pentru cupru.

Date tehnice


Beneficiile dumneavoastra

ADBSe:
Sistem electronic automat de forare și lărgire

Modul croaziera:
Forare automata prin apăsarea unui buton

Modul curba:
Virare ușoara în soluri dure

Sistem cu cilindru dublu (patentat):
Sistem de antrenare direct, 100 % putere la prăjină de foraj

Controlul forței de împingere:
Ajustarea automată a vitezei și controlul forței de împingere


Cerere ofertaAplicatiiProduse similare